AKTUELNO

Unuk joj malo priča o devojkama, ali ona ima šta da kaže.

Košarkaš Miloš Teodosić imao je veoma buran ljubavni život, zbog čega važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca u Srbiji.

Foto: Instagram

Pre glumice Jelisavete Orašanin, s kojom je trenutno u vezi, on je bio u vezi sa odbojkašicom Majom Ognjenović, manekenkom Jelenom Kuveljić, voditeljkom Sofijom Rajović i Anastasijom Ražnatović.

Ipak, najveću pažnju javnosti privukla je njegova veza sa ćerkom najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

Iako se ni jedno ni drugo nisu oglasili povodom novinskih natpisa, Anastasija je često boravila u Moskvi, gde Teodosić igra za košarkaški klub CSKA Moskva.

Ipak, baka Miloša Teodosića Božidarka Trifunović morala je da prokomentariše njihovu vezu, ialo joj je bilo zabranjeno da priča o njegovom privatnom životu.

Foto: Andrej Nihil/Printscreen Youtube

- Saznala sam iz novina celu priču. Miloš je veoma srećan, a snajka mi je mnogo lepa. Ne smem više ništa da vam kažem jer mi je Miloš zabranio da pričam o njegovom ljubavnom životu. On mi ne priča mnogo o devojkama, pa ni ovog puta nije bio mnogo rečit - rekla je tada Teova baka sa mamine strane.

Ipak, kada su pokušali da stupe u kontakt s njom i pitaju je da prokomentariše Jelisavetu, ona nije bila raspoložena za razgovor, nego se na telefon javila njegova sestra.

Foto: Beta/Printscreen Instagram

- Miloševu baku neprestano zovu zbog njegove nove veze, svi se interesuju, ali ona ne želi da priča o Teovoj intimi. Ona se baš potresla što su svi znali, žena je pila bromazepame. Baka je stara. Ima vas finih i kulturnih koji zovu, ali ima i onih koji je uznemiravaju. Molim vas, razumite. Ne želimo da pričamo o njegovim privatnim živitom - objasnila je Teova sestra.

Ni ostale devojke nisu imale tu sreću da baka koju košarkaš mnogo voli kaže poneku lepu reč o njima, ali to ne mora da znači da Božidarka u jednom trenutku neće imati šta da kaže o aktuelnoj snaji.

Autor: V. T.

#Anastasija Ražnatović

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Teodosić

#Sofija Rajović

'