AKTUELNO

Budući da su kružile raznolike informacije, Anabela je rešila da konačno ispriča kako je kupljen stan za njenu ćerku Lunu.

Tokom dana Ermina Pašović prišla je Anabeli Atijas, gde su popričale o trenutno gorućoj temi u Beloj kući, a to je njen sukob sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem.

Naime, Gagi je optužio Anabelu da je sve radila bez njegovog znanja, a jedna od spornih stvari jeste i stan koji je kupila svojoj ćerki Luni Đogani, navodno bez njegovog znanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Stan je plaćan krajem maja, ona je Andreju trebala da vrati i vratila je do dinara. Ali on je pomogao da bude tamo gde je želela, šta će da radi sa tim, to više nije moja briga. Moj cilj je bio da je dignem. Mi smo prodali stan u Rovinju i onda je on (Andrej) rekao da će mu Luna vratiti kad bude mogla. Nagomilan mi je bes, ja nisam htela uopšte tako duboko da ulazim u tu temu, ali me je navukao, jer je krenuo da se brani i to je mene iznerviralo. Ja sam posle njenog izlaska odlučila da sebe odmaram od svega, jer je previše bilo dve godine - pričala je Anabela.
Ti imaš prava da pričaš šta hoćeš! Ja bih ga robijala, da se neko iživljala na mom detetu - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije opravdanje, ali opet, bilo je svega, ja sam u Beogradu bila sama, nisam imala nikoga. Ja krivim moju majku što me nije vaspitala da budem g*vno, nego ono - dodala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'