AKTUELNO

Čini se da ni oni sami ne znaju na čemu su.

Edis Edo Fetić sinoć je odlučio da stavi tačku na svoju vezu sa Draganom Mitar. On je inicirao raskid, a čini se da Dragani nije mnogo teško palo, već je samo želela da zna na čemu su. Nakon što je Đedović pričao o tome da je Dragana bila sa Mikišom, bivšim dečkom Sandre Afrike, počela je frka izneđu njih dvoje.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolje je malo da se sklonimo. Nakupile su mi se neke stvari, bolje da se sklonim nego da ulazim u neke rasprave. Hoću malo da smanjim tenziju. Isprovociraće me, napraviću s*anje. Ja ću da te branim uvek, ali to moraš da rešiš to s njim - rekao je Edo.
Kakve to veze ima - pitala je Dragana.
Ljut sam zbog svega i moraš da me pustiš malo da iskuliram, ništa nije strašno. Kad je mene vređao, ti si nastavila kontakt s njim, a sad treba da pravimo s*anje, pa nećemo... Danas odem na rođendan, Janjuš čita poruke od Krune, ja moje još nisam video, sve mi se nakupilo... Ti znaš da ja znam da si bila sa njim - rekao je Fetić.
Vozila se na brodu sa njim, družili smo se. Ne možeš ti da mi kažeš s kim sam se j*bala ili nisam, valjda ja znam - rekla je Mitrova.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Iako je Fetić tvrdio da mu ne smeta ukoliko je Dragana Mitar i imala nešto sa Mikišom, jer tad nisu bili zajedno, čini se da je do raskida došlo upravo zbog toga.

Nema nikakve poruke koje potvrđuju neku j*bačinu, ima samo Borine poruke. On je meni rekao da sam se ja nekome dopala, ja sam rekla: "Hvala, neću" i to je to. Ja ću dokazati napolju, nema on za šta mene da kanali - pravdala se Dragana.
Nervozan sam, bolje da se udaljimo, dovela si ga tu i sad ja moram da ga slušam i da ga trpim - naveo je Edo.

Detaljnije o tome pogledajte u snimku u nastavku.

Nakon što je Edo rekao da ne želi više da bude sa Draganom, oni su razgovarali o svom odnosu i prisetili se nekih situacija iz prošlosti.

Žena mi deset poruka poslala na Instagram. Prvo ono tvoje kurčenje, da ćeš da uđeš u kafić zajedno sa mnom, da on nas vidi. Večito sam bila u strahu sa tobom. Govoriš meni da si oženjen ali kao momak živiš. Nek sam joj ostavila broj telefona, jer mi je javila šta ti pričaš tamo. Trebalo je odmah da idem pravo za Novi Pazar. Sakrila ti pasoš jer smo trebali da idemo na more. Na kraju si mi priznao da si se sprdao. Namerno si me pekirao, ja tebe nikad u životu nisam videla. Ti od pre moje svadbe imaš veze sa mnom, izneću ja sve do kraja, pa makar bilo klanje - ispričala je Dragana.
Ne možeš na silu da me držiš. Ja kad budem hteo da odem ja ću da odem - rekao je Edo.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Nakon svega ovoga, Dragana i Edo ušli su u spavaću sobu i počeli da se ljube.

I dok su svi uveliko spavali, oko 8 sati jutros, Dragana i Edo počeli su da se svađaju i prepucavaju.

Ti si sa svima nama radila isto, sa svima si planirala brakove. Čitao sam poruke - rekao je Edo.
Kako to može da se planira? Nije, ja sam videla da ti igraš igru i ja sam počela da igram - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Baš mi je trebala ova igra, da rasturim porodicu i oteram od sebe ženu koja me voli - odgovorio joj je Edo.
Zadnjih šest godina živiš kur*anjskim životom, je*eš šta stigneš, te tvoje oči pune suze neće ti ovde upaliti - rekla je Dragana.

Kako je izgledala jutarnja rasprava Eda i Dragane, kao i šta je Mitrova sve rekla o svom bivšem dečku, pogledajte u snimcima u nastavku.

Autor: J.V.

#Dragana Mitar

#Edis Edo Fetić

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

'