AKTUELNO

Luna smatra da ima povoda da bude ljubomorna.

Da li je namerno obukla ljubičastu haljinu tokom žurke koja je bila sinoć, bilo je pitanje za Jelenu Pešić koje je večeras pročitao voditelj Milan Milošević u emisiji "Pitanja gledalaca". U jednom momentu ustao je Marko i rekao kako je Luna pokazala dozu ljubomore, s obzirom na to da je ranije večeras izjavila da joj je ljubičasta boja "ukaljana".

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam imala šta drugo da obučem. Šalim se... Jeste, slučajno. Nataša može da potvrdi da sam u planu imala nešto drugo. Ovom prilikom želim da kažem da neću paziti koju odeću oblačim, koju pesmu pevam, kome sam prišla, s kim pričam... Sledećeg utorka možda obučem opet ljubičastu haljinu - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Luna pokazala tim komentarom određenu dozu ljubomore, ali to je normalno, jer je zaljubljena. Ljubičasta joj je omiljena bolja. To da je ukaljana, to je rekla iz revolta - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to mislim i sada... Niti sam primetila da je nosila tu haljinu, niti sam komentarisala, mislila sam na boju. Ta boja je bila naša, ona se pretvorila u trojku. Meni je zbog toga, a ne zbog haljine. Haljinu nisam ni primetila. Imam velike razloge da budem ljubomorna, a nisam kako bih mogla da budem. Mogla sam ovde da uđem sa totalno drugim stavom, a nisam. Ta boja mi je bila draga i te grupe su mi bile drage, a sada imam osećaj da se potencira ta trojka - govorila je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Pink.rs

'