AKTUELNO

Pevač je otkazao nastupe u naredne tri nedelje, a obratio se javnosti i fanovima putem video-poruke.

U skladu sa novonastalom situacijom u Srbiji, ali i u inostranstvu, Boban Rajović doneo je odluku da u naredne tri nedelje otkaže planirane nastupe, u cilju da smanji faktor rizika i pojača zdravstvenu bezbednost kako svog tima, tako i svih svojih fanova širom Evrope.

Popularni pevač, inače jedan od najtraženijih na našim prostorima i u inostranstvu, imao je zakazane nastupe naredna tri vikenda, ali je odlučio da ih otkaže. Fanovima se obratio putem snimka koji je objavio na društvenim mrežama, a apelovao je na sve njih da se pridržavaju uputstava kako bi smanjili rizik od obolevanja od aktuelnog korona virusa, zvanično nazvanog Covid19.

Foto: Andrej Nihil

- Voleo bih da ovo obaveštenje uzmete za ozbiljno. Ja sam sa svojim menadžmentom i timom odlučio da naredne tri nedelje ne radim. Mislim da je to u ovoj situaciji najbolje moguće. Mislim da zaradu i finansije treba staviti u neki sasvim deseti plan, bar u ovom periodu dok se situacija ne smiri - naveo je Rajović.

Boban u svom timu ima šestoro ljudi (on je sedmi), a u narednom periodu je imao zakazane nastupe u inostranstvu, pa radi prevencije i bezbednosti njegovih saradnika, kao i publike, doneo je odluku da otkaže nastupe na kojima je zbog velike gužve i javnog okupljanja faktor rizika još veći.

- Meni su, kao i svim ljudima, finansijska sredstva uvek potrebna i moram priznati da za tri nedelje dosta gubim, ali mislim da radim ispravnu stvar - saopštio je Boban.

- Od izuzetne je važnosti da se potrudimo da smanjimo rizik koji postoji te da se bespotrebno ne izlažemo istom. Ljudi, budite dobri, čuvajte se i budite disciplinovani - apelovao je Boban i pozvao sve da u ponedeljak, 16. marta u 12 časova, pogledaju i poslušaju obradu njegove stare pesme na Jutjub kanalu.

Boban inače ima više od 150 nastupa godišnje, te je istakao kako će njegova publika sigurno u narednom periodu imati prilike da ga sluša i gleda na nekim drugim mestima.

Autor: Pink.rs

#Boban Rajović

#korona virus

#koronavirus

#pevač

'