AKTUELNO

Iako pop pevačica živi u Istanbulu u raskošnoj vili koju je dobila posle razvoda od Mustafe Sandala, želela je da po svojoj meri sve skocka i u rodnom Novom Pazaru!

Naime, ona je nedavno sa bratom Mirsadom renovirala porodičnu kuću u Novom Pazaru u kojoj je rođena, prema pričama prvih komšija, pevačica i bivši košarkaš uložili su u renoviranje doma 200.000 evra.

Foto: Instagram.com/yaemina

- Mnogo novca su Emina i njen brat Mirsad uložili u ovu kuću, iako retko dolaze u Novi Pazar. Možda je i dve godine prošlo otkako sam je poslednji put videla. Kada dođe u rodni grad, komšije ne obilazi, jer nema ona vremena za takva druženja - otkriva na početku razgovora Eminina komšinica koja živi na "novopazarskom Dedinju".

- Ranije je na tom mestu bila njihova stara porodična kuća na dva sprata koja je potpuno rekonstruisana i dodatno proširena. Nije to moglo da košta manje od 200.000 evra jer su korišćeni najkvalitetniji materijali. Dovoljno je da vidite fasadu i stolariju na zidovima i da vam bude jasno da je sve to preskupo - kaže komšinica i dodaje:

- Ne znam kako njen dom izgleda iznutra, nisam imala priliku da uđem i vidim, ali sam čula da je prelepo. Deo nameštaja je dopremljen sa sajma u Beogradu, a drugi deo iz inostranstva. Danima su stizali kamioni sa foteljama, komodama, sofama, plakarima... Ko zna koliko je tek za nameštaj potrošila novca. A i neka je, treba da živi u luksuzu - kaže Eminina komšinica.

Autor: D.T.

#Emina Jahović

#Novi Pazar

'