AKTUELNO

O sukobu Marka Miljkovića i Manuela Stojanovića prvi put se u "Zadruzi" čulo kada je Mlađa Jovanović u svađi izneo sav prljav veš koji zna o njemu.

Mlađa je tada obelodanio da je Marko radio za Manuela, da mu je stalno tražio novac. Miljković je zbog toga eksplodirao od besa, a očekivano, Mlađine i Manuelove navode nije želeo da prizna, već ih je demantovao i ostao pri svojoj strani priče. Iako se ova priča stišala, Miljana Kulić ju je danas ponovo pokrenula tokom podele budžeta, kada se posvađala sa Miljkovićem kojem je tom prilikom poručila da zna za njegove prepiske sa Manuelom.

Foto: Pink.rs/J. Vučić

Famozno dopisivanje donosimo vam u celosti.

Iz konverzacije se jasno vidi da je Marko radio za Manuela, kao i to da ga je često molio za novac jer je, prema sopstvenom priznanju, bio bez dinara.

- Je l' bi mogao da mi pozajmiš stotku, pa ću odraditi sledeći vikend kad budem dolazio? 'Ajde dolazim po tebe za lovu, bez dinara sam, još nisam ni doručkovao. Biće love, mogao bi da častiš koji dinar preko... 

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Ovo nisu najšokantnije poruke Marka i Manuela do kojih smo došli - sledi prepiska u šiframa, koju korisnici društvenih mreža koji "čitaju između redova", sudeći po komentarima, tumače kao jasnu aluziju na korišćenje narkotika od strane Marka.

- Ubio sam se, čekam ortaka da se popravim i dolazim - poslao je Marko, na šta je Manuel odgovorio:

- Fazon Severina... "Videla sam sneg u maju"... Nisi normalan, batali to smeće bre - poručio mu je Stojanović, koji je ubrzo na svaki kontakt, prijateljstvo i saradnju sa njim rešio da stavi tačku.

Foto: Privatna arhiva

- Smatrao sam te drugarom, ali ti si ispao najveći ljigavac koji postoji! Kako te nije sramota da to uradiš, još se praviš budalom i kažeš mi da radiš za tamo nekog lika koji radi isto... Hrani kuče da te ujede! Nemoj da mi se više obraćaš u životu!

- Ti da si mi neki drug, radili bismo pola-pola, a ne bi mi davao bednih 200 evra po vikendu... Tako da samo ti nemoj o drugarstvu da pričaš  - odgovorio je Marko, a zatim i Manuel.

- Je l' čuješ sebe šta pričaš bre, klošaru jedan?! Da li si ti normalan?! Sram te bilo, pomogao sam ti kada nisi imao šta da jedeš ni gde da spavaš! Sram te bilo, klošaru jedan

Foto: Privatna arhiva

Autor: D.T.

#Manuel Stojanović

#Marko Miljković

#Zadruga

#mlađa jovanović

#prepiske

'