AKTUELNO

Za pevača je prvo seksualno iskustvo bilo veoma neprijatno.

Popularni folk pevač Radiša Trajković Đani bez dlake na jeziku odgovarao je na naša škakljiva pitanja, a pojedinim izjava sasvim sigurno će zaprepastiti domaću javnost.

Foto: E-stock

Naime, folker je u šok intervjuu za Pink.rs otkrio detalje svog prvog seksualnog iskustva koje nije bilo nimalo prijatno za njega.

Dobro se sećam svog prvog seksualnog iskustva. Bilo je to davno. Imao sam nekih 14 godina i tada sam dobio picajzle, tako da mi taj prvi seks nije ostao u dobrom sećanju - iskren je bio Đani.

Foto: Instagram

U medijima se u poslednje vreme spekulisalo da je pevač neveran svojoj lepšoj polovini Slađani, te da je vara sa mlađim devojkama, a on je sada otkrio kako bi se ponašao u situaciji kada bi on bio žrtva preljube.

Kada bih saznao da me žena vara, odmah bih je ostavio. Ne bih razmišljao uopšte. Nikada ne bih nasrnuo na čoveka sa kojim bi me prevarila Slađa, to nije moj nivo. Možda bih oprostio prevaru, ali pošto nisam bio u toj situaciji, ne mogu da garantujem - kaže Radiša.

Foto: Facebook

Poznati folker nas je šokirao i izjavom da bi bez problema bio sa transrodnom osobom.

Iskreno, da nisam oženjen bio bih sa muškarcem koji je promenio pol, odnosno postao žena. Danas je medicina toliko uznapredovala da se to ni ne primećuje kod mnogih - kaže kroz osmeh Đani i dodaje da mu se nikada nije desilo da ga startuje homoseksualac.

Foto: Printscreen

Nikada me nije startovao muškarac. Ne znam kako bih reagovao u takvoj situaciji, ali mislim da nekom navalentnom muškarcu ne bih dozvolio ni da mi se približi.

U Srbiji plastične operacije godinama unazad nisu tabu tema, a folkera smo pitali da li bi se podvrgnuo nekom estetskom zahvatu.

Foto: Instagram

Nikada ne bih stavio silikone, samo mi još s*se fale. Meni je sve to kako treba Bog dao - rekao je Trajković.

Autor: M. K.

#Radiša Trajković Đani

#Seks

#Slađana Trajković

#pevač

#Žena

'