AKTUELNO

Današnju rođendansku proslavu Lune Đogani obeležili su brojni skandali za koje se mahom pobrinuo njen dečko Marko Miljković.

On je nakratko prekinuo nastup gosta "Zadruge", Luninog najboljeg prijatelja Sava Perovića budući da je pevao pesmu koja Marka asocira na vezu koju je Đoganijeva imala sa Slobom Radanovićem, te mu je oteo mikrofon i poručio da se ta pesma u "Zadruzi" neće pevati - međutim, tu nije sve. Miljković je sebi dao za pravo da Luni pocepa čestitku koju su joj poslali fanovi, a takođe da i da joj rođendansku tortu baci u kantu za smeće!

Marko je eksplodirao od besa kada je video da su pomenutu tortu Luni poslali njeni fanovi koji ne podržavaju njihovu vezu, već nekadašnji Đoganijev odnos sa Slobom Radanovićem, zbog čega je torta završila među đubretom.

Foto: Pink.rs

Ovo je zaprepastilo celokupnu javnost, kao i Lunine fanove koji su rešili da se pobune - naime, našu redakciju su kontaktirale žene koje su Luni kupile i poslale tortu koja je na kraju završila u kanti i otvoreno iskazale nezadovoljstvo.

Dobro veče! Kome da se obratim za ovaj bezobrazluk?! Konkretno, nas tri drugarice smo poručile ovu tortu koju smo sa dostavom platile 6.000 dinara... Ko daje pravo onom agresivcu da baca nešto za šta je neko jedva izdvojio novac?!

Foto: Pink.rs

Autor: D.T.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga

'