AKTUELNO

Najveća srpska folk diva otkrila kako se Božić slavi u njenom domu.

Svetlanu Cecu Ražnatović ekipa "Premijere" zatekla je na Božićnoj liturgiji u manastiru Rajinovac, gde je u ponoć zapalila badnjak. Ceca voli da posećuje ovaj manastir, jer kako kaže, tu oseća mir i spokoj. Ona je svim ljudima čestitala najradosniji hrišćanski praznik.

- Srećan Božić dragi moji, da ste mi živi i zdravi, da imamo mirnu godinu, blagorodnu, blagodetnu, da ste svi zadovoljni i nasmejani čitave godine - poručila je Ceca i dodala da je Badnji dan provela sa porodicom uz tradicionalni ručak.

Foto: Youtube printscreen

Folk pevačica je otkrila kako se u njenom domu proslavlja Božić, ali i ko uglavnom izvuče kovanicu iz česnice.

- Novčić iz česnice šeta, do sada nije završavao u pogrešnim rukama. A za Božić ćemo imati pečeno prasence, česnicu, da bude bogata trpeza, kako to ide za Božić. To će biti porodično okupljanje, kako i treba. Mogu ti reći, bude malo nervoze kada se traži taj novčič, ali nadam se da ću ga dobiti ja - otkrila je najveća balkanska zvezda za emisiju "Premijera".

Foto: Youtube prinstcreen

Ceca za sada ne razmišlja o odmoru zbog poslovnih obaveza, ali je sebi priuštila dva dana na Kopaoniku sa decom.

- Ja sam imala radne dane pred Novu godinu, a ostatak familije, opet kažem kako ko, se provodio - rekla je Ceca.

Folk diva je dodala kako do kraja januara sigurno neće moći da časti sebe nekom egzotičnom destinacijom jer nastavlja sa turnejom. Na pitanje gde će je "Premijera" sledeći put pratiti, Ceca se našalila.

- Idemo u Minhen, pa idemo u Švajcarsku... Na mnoga mesta ću vas voditi, ne brini - rekla je kroz osmeh vidno raspoložena Ceca.

Ne sumnjamo da će i ostatak turneje biti podjednako uspešan, a premijerne izveštaje sa njenog nastupa gledaćete samo u "Premijeri"!

Ceo razgovor sa Svetlanom Cecom Ražnatović pogledajte u nastavku:

Autor: M. Đurović

'