AKTUELNO

Peti Music Week festival na Kopaoniku otvoren je ovog vikenda koncertom najpopularnije mlade zvezde Aleksandre Prijović, dok je legenda muzičke scene Zdravko Čolić sinoć priredio nezaboravan spektakl i veče za pamćenje u prepunoj dvorani hotela Grand.

Publika je uživala u vrhunskoj audio-vizuelnoj produkciji koncerata za koju se pobrinuo Skymusic.

Čola je svojim vanvremenskim hitovima već od prvih taktova doveo atmosferu do usijanja. Publika je u glas pevala sve njegove pesme, a posle nešto više od dva sata gromoglasni aplauz sprečio ga je da napusti scenu.

Foto: Foto/Soultime media

Zdravko Čolić je neumorno pevao sa svojom publikom svih generacija i svojim pevačkim bravurama ali i odličnom kondicijom još jednom pokazao zbog čega je najveća muzička zvezda na ovim prostorima.

Foto: Foto/Soultime media

Tokom prvog vikenda Music Week festivala na Kopaoniku su u koncertima ali i zimskim aktivnostima na snegu uživale i brojne poznate ličnosti. 

Foto: Foto/Soultime media

Sledećeg vikenda sve posetioce svojim koncertima obradovaće Saša Matić i Svetlana Ceca Ražnatović, za koje se uveliko traži karta više.

Pored produkcijske kuće Skymusic i MK resorta, uz domaćina događaja hotela Grand, organizaciji festivala ove godine pridružuju se i hoteli Gorski, Angella i Putnik.

Foto: Foto/Soultime media

Music Week festival je već tokom prvog vikenda nadmašio sva očekivanja i opravdao epitet ekskluzivnog muzičkog događaja koji je prepoznat ne samo u Srbiji već i u zemljama okruženja, iz kojih svake godine tim povodom na Kopaonik dolazi sve veći broj gostiju.

#Peti Music Week Kopaonik

#Zdravko Čolić

'