AKTUELNO

Obistinila joj se najveća noćna mora svih pevača.

Anastasija Ražnatović trenutno uživa na "Music Week" festivalu koji se održava petu godinu za redom na Kopaoniku. Na najlepšoj srspkoj planini mlada pevačica uživa u društvu dečka Đorđa, te smo iskoristili priliku i sa njom porazgovarali o svim aktuelnostima.

Poslednjih meseci Anastasija je vredno radila na pripremi albuma, onda je krajem februara jedna njena pesma procurila na Tviteru i krenula da se šeruje velikom brzinom. To nije bio plan mlade Ražnatovićeve, ali je bila prinuđena da pesmu "Heroina" objavi pre snimanja spota.

Jezivo, stravično! Bila sam očajna. Neću da lažem, baš mi je bilo teško. Zato što sam očekivala da će sve pesme da izađu, jer nisam znala šta imaju. Na sreću, samo je "Heroina" isplivala - rekla je Anastasija i objasnila da je bila prinuđena ranije da objavi pesmu:

Foto: Pink.rs

Ja sam se, iskreno, tresla kao prut. Jer nikad ranije nisam objavila "lirik" video i planirala sam spot jako dobar. Planirala sam da to bude treća, četvrta pesma. Ali je dobro ispalo na kraju.

Anastasija se trenutno nalazi na Kopaoniku gde je doputovala sa svojim dečkom Đorđem Kuljićem koji za razliku od Ražnatovićeve nije medijska ličnost.

On uopšte nije iz tog sveta i ne voli da se eksponira i ja to poštujem. Ako već može da izbegne, neće se gurati da stoji ispred kamera - rekla je Cecina ćerka.

Veljkova supruga Bogdana u blagoslovenom je stanju i uskoro će na svet doneti dečaka Željka, a mlada pevačica tvrdi da joj je snajka trudnica za poželeti:

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Bogdana je kao da nije trudna, sve radi, uopšte nije od onih njanjavih i razmaženih trudnica.

Anastasijina tetka Lidija Ocokoljić uvek je bila uz porodicu Ražnatović a veliku ulogu igrala je u životima Cecine dece, a kako će i sama Anastasija uskoro postati tetka, zanimalo nas je da li će se ugledati na svoju tetku.

Ja ću se potruditi da budem barem 1% od onog što je bila naša tetka. Uopšte ne mogu sa njom da se uporedim sa njom jer nam je ona bila druga majka. Ali dobro, to dete će imati oba roditelja, a mi nismo imali, pa se tetka trudila da nam to nadomesti - rekla je Anastasija.

Video: Pink.rs

Video: Pink.rs

Autor: J.V.

#Anastasija Ražnatović

#Intervju

#pevačica

'