AKTUELNO

Svi koji su se sinoć našli na "Music Week" festivalu uživali su uz njene hitove.

U okviru prve večeri ovogodišnjeg Music Week festivala, koji se održava u hotelu "Grand" na Kopaoniku sinoć je nastupila pevačica Aleksandra Prijović. Ona je napravila žurku za pamćenje, a na Kopaonik je stigla sa suprugom Filipom i sinom Aleksandrom, kome su juče proslavili prvi rođendan. 

Foto: Pink.rs

Aleksandra je istakla da će pravu feštu povodom rođendana, o čemu je portal Pink.rs prvi pisao, organizovati sledećeg vikenda i da sinu pripremaju veliko iznenađenje.

Bila sam veoma uzbuđena uoči Aleksandrovog rođendana, pa nisam spavala skoro celu noć. Izljubili smo ga u vreme kada se rodio. Kada smo stigli na Kopaonik, otišli smo na večeru sa prijateljima, a za sledeći vikend, kada bude proslava, organizovali smo mu veliko iznenađenje - pojaviće se grupa "Hurricane", koju Aleksandar obožava - istakla je pevačica za ekipu našeg portala, koja boravi na Music Week-u na Kopaoniku.

Foto: Pink.rs

Inače, Aleksandra je nedavno imala i glumački angažman u jednoj domaćoj seriji, a priznaje da joj nije bilo svejedno kada je dobila scenario.

Jako mi je bilo neprijatno, ali kolega sa kojim sam snimala je profesionalac i pomogao mi je da snimimo sve kako treba. Mislila sam da to nikad neću snimiti, od straha nisam mogla ni tekst da zapamtim. Kada mi je stigao scenario i kada je pisalo da će biti strasan poljubac, rekla sam "Nema šanse!". Na to je Filip rekao "Pa što se ne bi poljubila, šta ima veze?". Naravno, šalio se, ja mislim kad bi mi baka videla tu scenu da bi me ubila - zaključila je pevačica.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: N. V.

#Aleksandra Prijović

'