AKTUELNO

Uživaju u ljubavi, iako su još uvek zakonito u brakovima.

Dragana Mitar i Edis Fetić legli su zajedno tokom večeri, a tom prilikom ovaj oženjeni ukućanin koji javno vara svoju suprugu Zilhu sa cimerkom iz Bele kuće, govorio je o ljubavi. U jednom momentru Dragana je odlučila da se obrati Edisovoj majci.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, ranije danas kada je bila emisija "Gledanje snimaka" polemisalo se o tome da li je Dragana u ljubavnoj vezi sa Edom samo zbog novca i da li je Fetić "kupio" Mitrovu svojim parama, što su njih dvoje negirali.

Foto: TV Pink Printscreen

Draga mama, ja sam ovde ušla, pokušavajući da pobegnem od vašeg sina koji me po Beogradu proganjao. Ja sam ušla ovde, a on mi je poslao tortu, a navodno je slavio deset godina braka. Tako kaže. Vaš sin je pravio haos po Beogradu, upadao mi po restoranima gde sam sedela sa mužem na ručkovima i večerama. Upadao mi u klubove, sretao mi po garderoberima. Zatim, izlazio sa mnom i sedeo sa tim mojim istim bivšim mužem. Ja sam morala da zbrišem u Zadrugu da se spasem i pustila sam ga da učvrsti brak. Pošto tu nema ni "lj" od ljubavi, što se i dokazalo - govorila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja ljubav je dokazana prema svima i prema onima s kojim sam u tom momentu bio. Ovde mi se isto dešava, imam tu neuzvraćenu ljubav. Za ovih 30 i nešto godina, niko me nije voleo i to su posledice što sam ja ovakva budala. Ja sam veliki emotivac i dajem previše od sebe - govorio je Edo u nastavku.

Oni su nakon toga legli zajedno i zaspali zagreljni. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'