AKTUELNO

Poznati Sarajlija doživeo je dva velika gubitka zbog čega će morati da se nakratko povuče sa scene.

Proslavljeni pevač Mladen Vojičić Tifa jučerašnji dan pamtiće još dugo zbog toga što je dva puta zaredom primio tragične vesti koje su mu naterale suze na oči.

On se juče našao sa novinarima u Sarajevu, a na samom početku sastanka otkrio je da mu je dan počeo odlično, ali da se vrlo brzo sve promenilo.

Foto: Printscreen Youtube

Nisam mogao da verujem da je umro moj veliki drug i poznati sarajevski šeširdžija Haris. To je bio čovek sa kojim sam delio i dobro i zlo. Bilo mi je potrebno da malo prošetam i kupim knjigu, koju su mi preporučili prijatelji - sa tugom u glasu rekao je Tifa, koji je potom otišao da se vidi sa prijateljem Edinom Adilovićem, sarajevskim veterinarom. Tada ga je sačekala druga tužna vest.

On je tada saznao da je uginuo njegov maltezer star nešto manje od dva meseca, a budući da je za njega bio izuzetno vezan, počeo je da plače kao dete i ekipu novinara zamolio da druženje odlože za neki drugi put.

Foto: Promo

- Stvarno ne mogu da verujem šta mi se sve danas desilo. U Sarajevo sam došao pun energije i želje da sa svojim muzičarima radim album, ali nakon današnjih dešavanja trebaće mi pauza od nekoliko dana,rekao je potreseni pevač.

Pink.rs

#Mladen Vojičić Tifa

#Smrt

#pevač

'