AKTUELNO

Haos na samom startu!

Zadrugari su ovog popodneva nastavili da gledaju video-priloge u okviru emisije "Gledanje snimaka", a prvi klip koji je pušten danas bila je svađa Lune Đogani i Marka Miljkovića iz izolacije. Tada su oni spominjali i članove porodice Kulić s kojima je, kako je Marko istakao, Luna sama krenula konverzaciju sa ovim cimerkama. Bilo je priče i o Ivani Šopić zbog Jelene Pešić. Nakon snimka, Marko je bio veoma besan, a zatim je zaratio sa Marijom i Miljanom, ali i sa Ivanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nije pokazala da je paćenica. Ja sam taj koji je plakao 14. februara, ja sam taj koji je inicijator našeg pomirenja. Neću da se provlači ta priča više. Rekao sam da je volim, ali da je ne volim ludo. Ona nije paćenica. Sve što sam rekao i dalje stojim iza ovih reči. U mnogo situacija sam Lunu stavljao ispred sebe. Mislim da je vreme da sebe malo stavim iznad. I da u situacijama kada ona napravi grešku, kao što je napravila grešku sa Marijom Kulić, je pustim. Svaki njen konflikt sa bilo kojom budaletimom iz Zadruge, zavrišiće se s njenim nervnim slomom kao u Zadruzi 1. Svako sebe ponižava u celoj ovoj priči - pričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja joj mamu nisam spomenula u lošem kontestu nikada, nego sam samo rekla da je to mišljenje njene majke. Ja čitam folirate. Njoj isto kažem ono što pričam i Miljani, bez obzira što nije moja ćerka. Nemoj više, matorcu jedan, da koristiš devojku i da je ponižava pred ljudima - svađala je Marija sa Markom.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidiš kako on od svoje veze okreće priču i spominje mi dete. Boili ga istina! Sada se Luna ne takmiči, ja ne vidim ovde konkurenciju. Kada je Luna bila ljubavnica sa Slobom, bilo mi je žao kada je dobila nervne slomove. Za ovog klošara (Marka) sam komentarisala u "Zadruzi 2" i boli ga istina. Luna se prva ne obraća meni. On je taj koji je 14. februara plakao kod kapije. G*vno koje ponižava Lunu najstrašnije, priča kako je Anabela vređa, niko nije spomenuo Anabelu - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve pare si prokockao, pa si došao njene (Lunine) pare da trošiš - nastavila je da priča Marija, Marku.
I tvoja devojka je bila na kiretaži, jer nije želela da ima dete sa ovakvim skotom - nastavila je Miljana da govori Miljkoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja volim ovu devojku, zato je i branim, budaletimo. Što se tiče Ivane Šopić, njena reč nema validnost, jer je govorila da se nisam odvajao od Jelene 24 sata dnevno. Vidim da ima jeftini vid pijačarske manipulacije - nastavio je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja samo znam da si ti meni rekao kada si ušao da veruješ u moje mišljenje i još dvoje ljudi. Ja sam stvarno mislila da si na malo većem nivou. Ti nemaš uličarke fore, ti imaš seljačke fore. Ovo su previše intimne stvari, žao mi je što je Luna sebi dozvolila da je opet komentarišu ljudi koji nisu deo njenog života. Vidim da je sklona njegovoj manipulaciji - pričala je Ivana Šopić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'