AKTUELNO

Njen odgovor na naše pitanje stao je u tri rečenice.

U medijima, ali i u Beloj kući spekulisalo se da je Luna Đogani radila po instrukcijama majke Anabele Atijas, kada je u pitanju njena veza sa Markom Miljkovićem, te su se tako pronele glasine da je zbog majke i raskinula sa svojim rijaliti cimerom napolju, pre nego što je on ušao u ''Zadrugu 3''.

Kako bismo saznali kako Anabela komentariše ove navode, kontaktirali smo je, međutim ona nije bila raspoložena da priča na ovu temu.

Foto: Ivan Vučićević/Tv Pink Printscreen

- Ne pratim dešavanja u ''Zadruzi''. Slabo, baš slabo. Ne želim ništa da komentarišem, nisam više zainteresovana - poručila je Anabela za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Inače, Anabela se nakon Luninog i Markovog pomirenja u ''Zadruzi 3'' oglasila za Pink.rs, a tada je navela da je to očekivala i da im želi svu sreću.

Podsetimo, Đoganijeva je pre nekoliko dana rekla svom ocu da će tek videti da li će joj nešto stići od poklona za rođendan, što ukazuje na moguće probleme sa njenim najbližima, a prvenstveno sa majkom. Ostaje da vidimo da li će Anabela svojoj naslednici za rođendan, koji je 8. marta, ipak poslati poklone.

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

'