AKTUELNO

Đogani ne želi da se meša u sukob Mateje i Marka.

Danas popodne voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 3", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Ti i Mateja imate super odnos od samog starta, dečko ti daje veliki budžet i tvoju ćerku izuzetno ispoštuje kada je ušla, a ti ćutiš na sve Miljkovićeve prozivke na Matejin račun. Gde je stav u svemu tome? - glasilo je pitanje za Gagija Đoganija.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja me je danas pitao da li će ga Luna zbog svega zvati na rođendan. Ja sam dobar i sa Markom i sa Matejom, ja se ne mešam u njihove sukobe, možda se oni pomire. Meni je krivo što su se oni posvađali - rekao je Gagi.
Ja sam danas rekao Gagiju da se ne osećam poželjno na Luninom rođendanu zbog odnosa sa Markom i rekao sam da se niko ne meša u naš odnos - dodao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da je ta vaša svađa nastala eto iz gluposti. Ja sam rekla da Taru gotivim, ti si bio dobar prema meni, a na moj rođendan ste pozvani svi - rekla je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Mateja Matijević

'