AKTUELNO

Šta mu bi?!

Popularni pevač Stefan Dimitrijević Leon slovi za finog i vaspitanog momka, stoga su svi bili iznenađeni kada su čuli za njegovo histerisanje, ljubomorni ispad i pretnje da ce pucati iz pištolja! 

Foto: Promo

Leon je do te mere izgubio samokontrolu da je lomio umetnine u jednom muzeju, skidao umetničke slike sa zida i razbijao ih u paramparčad!

Hapšenje, pa čak i hospitalizacija atraktivne muzičke zvezde, zasigurno bi bili izvesni da nije u pitanju gluma i scenario za njegov novi spot. 

Foto: Promo

Naime, jedan od stihova numere "Napraviću problem" kojom Leon najavljuje svoj album prvenac, govori o tome da će pucati pištoljem, a radnja spota dočarava bolesnu ljubomoru muškarca, koji zbog opsesivne ljubavi gubi razum. 

- Generalno nisam ljubomoran tip, u vezi sam veoma razuman i staložen, i zaista podržavam to da se samo razgovorom mogu rešiti ljubavni problemi... Pištoljima i pretnjama je mesto samo u spotovima, eventualno akcionim filmovima i apelujem na sve koji se vole da se bas tako ponasaju i razmišljaju! - navodi Leon, a kako se snašao u ulozi posesivnog muškarca koji je prototip svega što lepi pevač osuđuje premijerno pogledajte u nastavku.

Autor: Nemanja Vujčić

#Pesma

#Stefan Dimitrijević Leon

#pevač

'