AKTUELNO

Kad su Ksenija i Gru nastradali, Gagi je bio u rijaliti programu.

Luna Đogani je večeras nakon svih dnevnih aktivnosti u spavaćoj sobi pričala sa Gagijem, Markom Miljkovićem i Jelenom Pešić. Tom prilikom Luna se prisetila tragično nastradalog repera Grua.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Gru nastradao, Gagi je bio u "Zadruzi". To je Đoganiju veoma teško palo, zbog čega je pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa u ovom delu Evrope, jecao na sav glas i plakao. Inače, slavni reper Dalibor Andonov Gru tragično je nastradao 9. septembra u Zemunu prošle godine, vozeći kajt.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom ovog razgovora Luna je sa Gagijem osim o Gruu, pričala i o Kseniji Pajčin koja je tragično život izgubila dok je Đogani bio učesnik "Farme".

Koliko si plakao za Grua. Znaš kako je to bilo teško... To je bila tišina, muk, cela Srbija, svi su bili u šoku... J*bote ostavi malu decu i ženu. Napravili su mu kao u čast neki događaj, svi su pevali iz 90-ih njegove pesme - govorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Memorijalni skup neki u Sava Centru, tako nešto... Znaš kako je emotivno bilo - dodao je Marko.
I za Kseniju Pajčin. Ksenija je kada si ti bio na Farmi? J*bo te - nastavila je Luna.

Inače, Gagi je bio učesnik rijaliti programa i kada je Ksenija nastradala, a i kada je Gru izgubio život. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'