AKTUELNO

Hrvatska pevačica Maja Šuput otkazala je koncert koji je trebalo da održi 14. marta u sportskoj dvorani Novi Marof. Razlog za to jeste koronavirus i čak šest potvrđenih slučajeva u Hrvatskoj.

Tim povodom oglasila se javno, putem društvenih mreža, i svima objasnila zbog čega je odlučila da otkaže druženje sa svojom publikom.

View this post on Instagram

New projects ... coming soon 🎬🎬🎬

A post shared by majasuput (@majasuput) on

- Znala sam da će se dogoditi, ali baš tako brzo... Obzirom na širenje virusa, panike i naravno zbog sigurnosnih razloga otkazuju se događanja koja okupljaju velik broj ljudi. Eto, tako se i moj koncert danas zvanično otkazao jer se smatra skupom visokog rizika obzirom na broj ljudi. I sad mi je samo jasno da je ovo početak i da će otkazivanja biti puno. Sretno braćo muzičari jer će nas sve klepiti korona po džepu - požalila se pevačica, a potom dodala:

- Želim vam svima samo zdravlja, a sve ostalo ćemo kao i do sada. Što se tiče otkazanog koncerta karte možete vratiti na prodajnom mestu. Novi termin će biti najavljen kad se situacija smiri - zaključila je ona.

View this post on Instagram

Znala sam da ce se dogoditi ali bas tako brzo ... Obzirom na sirenje virusa, panike i naravno zbog sigurnosnih razloga otkazuju se dogadjanja koja okupljaju velik broj ljudi. Eto tako se i moj koncert koji se trebao odrzati 14.03. u Sportskoj dvorani Novi Marof danas sluzbeno otkazao jer se smatra skupom visokog rizika obzirom na broj ljudi. Nadam se da ce se sve brzo vratiti u normalu jer me priznajem ovo sve malo plasi. Zelim vam svima samo zdravlja a sve ostalo cemo kao i do sada. Sto se tice otkazanog koncerta karte mozete vratiti na prodajnom mjestu. Novi termin ce biti najavljen kad se situacija smiri. A ja veceras idem zapjevati u Cibonu kod mog kolege @mate.bulic.sluzbeno jer raditi se mora . Nek ste mi zivi i zdravi ekipa 😘😘😘😘😘

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Autor: D.T.

#Maja Šuput

#koronavirus

'