AKTUELNO

Nerazdvojni su.

U dobro poznatom terminu, kao i svake subote u Beloj kući odigrava se još jedna epizoda ,,Pitanja novinara". Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima biće izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima sedme sile.

Sledeće pitanje je bilo upućeno Jeleni Pešić, a ticalo se njenog odnosa sa Markom Miljkovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva su tvoja osećanja prema Marku Miljkoviću? Kada god se on pojavi, ti zasijaš, šta se tu dešava? - glasilo je pitanje za Jelenu Pešić.
Ja njega gledam ovde kao druga. Ja sam osoba koja ne da sebi za pravo da gleda dečka koji ima osećanja prema drugoj devojci, on je skoro izašao iz veze. Ne postoje nikakva osećanja, osim onih drugarskih. Kod mene nikakva ljubavna osećanja ne mogu da se jave prema osobi sa kojom nisam u vezi - rekla je Jelena, a povodom ovoga oglasio se i Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja stvarno ne osećam da ona ima osećanja te prirode prema meni, ali ta prijateljska, ta podrška, poštovanje, to druženje, to ima. Jasno mi je da kada se nasmejemo jedno drugom nekome može da izgleda drugačije, ali ne idemo u tom smeru. Dobro nam ide za sada, nisu nas rastavili. Ona je devojka malo čvršćeg stava. Sviđa mi se to kod nje što na nju ne mogu da utiču neki komentari - rekao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da se zaljubim u ništa, u osobu sa kojom nisam u vezi. Između mene i Marka ne postoji ništa, osim prijateljskog odnosa - istakla je Jelena Pešić vidno nervozna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Jelena Pešić

#Marko Miljković

'