AKTUELNO

Saterana u ćošak!

Naredni video-prilog koji su zadrugari imali priliku da vide jeste retrospektiva haotične svađe Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića koja se odigrala tokom prethodne žurke.

Naime, Mensur je u pripitom stanju napadao Minu, vređao je, kao i ostale zadrugare sa kojima se tog jutra posvađao. Potom su zadrugari počeli da komentarišu skandalozne kadrove koje su imali prilike da vide.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona njega maltretira, sprda se sa njim, Mina ja sam sebi dokazala zašto se ne družim sa tobom! Ti si podmukla, tako sa lakoćom gledaš u njega, bez nervoze, manipulišeš! Mensure, meni je žao tebe - izjavila je Iva Grgurić.
To je ono što sam ja rekao, da se Mina ohladila od njega. Jasno se vidi kako se ponaša, da se ohladila, jer da nije, ona bi spavala sa njim, a on je otišao u pab, a ona je spavala u krevetu - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko, nije baš tako bilo, ja sam rekla da moj odnos ne može da se upoređuje sa drugim odnosima. Ja sam rekla da se nisam ohladila - branila sa Mina.
Ma to si pričala u prvom delu priče, ali ti si meni rekla rečima da: ,,Logično, zbog svih stvari koje su se izdešavale" - tvrdio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se nisam ohladila od njega, nego sam se ohladila zbog svih stvari ovih okolo. Ja sam rekla, opet ponavljam, da jednostavno ne želim više takve klipove da imam, da se svađam - tvrdila je zadrugarka.
Ja njega podržavam, iako ga ne opravdavam, ali on sve prebacuje na sebe. Mislim da će na kraju biti izigran od Mine - rekla je Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'