AKTUELNO

Ove reči će potpuno uništiti zadrugara.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 3" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Priznaj kome si pevala pesmu na "Zadrugoviziji"? - glasilo je pitanje za Minu Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bila Mionina ideja. Ja sam nabrajala Cecine druge pesme - odgovorila je Mina i govorila da nikome nije posvetila numeru "Nevinost".

Naredno pitanje je stiglo za Miljanu Kulić, a ticalo se ophođenja Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića.

Miljana, juče si nazavala Mensura kineskom kopijom Vladimira Tomovića. Da li možeš da objasniš kako se Mina ponašala kada je bila zaljubljena u Vladimira i šta si čula da su oni planirali? - glasilo je pitanje za Miljanu Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mu rekla da je on kineska kopija Vladimira Tomovića, jer je on tada glumio sudiju. Hteo je da ga kopira. Videlo se od ovog momka pravi budalu. Meni Mensur nije jasan. Da li on želi da bude žrtva? Ceo svet zna da je Mina zabola nož u leđa najboljem drugu. Mina sve ovo shvata kao rijaliti igru, a Mensur je jedna budala koja je zaslepljena i koja pravi budalu zbog nje. Ona je jedino bila zaljubljena u Vladimira Tomovića, sa svima ostalima je igrala igru, a sada je on igrao igru sa njom. Čekala je datum, vodila je bitku sa Mionom, koja će da ga osvoji. Mina je odlična glumica i žao mi je što upropaštava ovog momka. Ne znam šta će mu Mina u životu. Crnogorci ne mogu k*rve da smisle, ona je priznala da je k*rva, svi njeni potezi su k*rvanjski - ispričala je Miljana, pa otkrila detalje Mininog i Tomovićevog dogovora.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir joj je rekao da nikada neće biti u vezi. Ona je rekla da joj je lepo u njegovoj blizini, da se oseća pored njega kao dama. Oči su joj uvek bile pune oči suza. Ona je uvek pratila Vladimira pogledom, Mensura ne gleda, ponižava ga na žurkama. To Mensura nervira. Vladimira je gledala kao u ikonu - ispričala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

'