AKTUELNO

Pale maske!

U nastavku emisije "Pitanja gledalaca" publika je postavila pitanje Filipu Đukiću: "Da li si sinoć napao Boru samo zato što uživa sa Milicom? Ako si već tako veliki drug sa Mlađom, zašto ga nisi branio dva sata pre toga kada se svađao sa Ninom?"

Foto: TV Pink Printscreen

Pa nemam pojma... Stvarno ne znam da su se oni svađali. Drugo, nisam ljubomoran na Boru i Milicu. Ja sam svaki put komentarisao da mi izgledaju top. Nisam bio ljubomoran. Već sam danas rekao na radiju da sam ja sinoć reagovao više nego pristrasno. Više nisam znao ko je koga opsovao, ko je koga udario. Kada sam video Mlađu u takvoj situaciji, došlo mi je tako da reagujem. Pogrešio sam, jer nisam smirio situaciju. Prihvatam svaku kritiku. To ne treba da se radi - govorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobio sam pljuvanje, polivanje vodom i udarac u ruku. Nisam ovde došao da se bijem. Ja sam šokiran njegovim postupkom. U tom trenutku sve što sam rekao, ne kajem se. Ona (Nina) je mene pljunula i ja sam onda rekao to za nož. Naravno da nikada u životu to ne bih uradio. Nisam cvećka. Ja sam u šoku bio zbog Filipa. Mene nijedna reč Filipa Đukića nije zabolela - pričao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa Borom. Video sam po faci da prvo nije mogao da skapira šta radim. Ja pokušavam da sebe u glavi postavim tako da iskuliram - dodao je Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono je bio haos, bruka i sramota! Svaka čast momcima iz obezbeđenja, oni su bili na visini zadatka. Glavni krivac za svađu su Bora, Mlađa, Nina i Milica. Njih dve se ne podnose još od prve Zadrugovizije! Sinoć su pale maske. Oni pet meseci lažu sebe i foliraju! Tukli ste se kao stoka - rekla je Zorica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'