AKTUELNO

Nije mu se svideo Janjušev potez.

Do ranih jutarnjih časova trajala je svađa između Mensura Ajdarpašića i Mine Vrbaški. Oni su se prvo svađali zbog ruleta, zatim zbog pevača Uroša Živkovića koji je večeras zajedno sa Katarinom Grujić zabavljao ukućane.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom momentu Mensur joj je spomenuo sve bivše momke, pa čak i Vladimira Tomovića, a onda je bio dodatno izrevolitiran kada ih je Janjuš savetovao da se ne svađaju, a Mina odbijala da uđe u pab i nastavi da razgovara sa njim. Tada je Ajdarpašić počeo da se unosi Mini u facu i obećao joj da to niko neće raditi, pa čak ni Marko Janjušević Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada ti kažem da uđeš u pab, onda uđi u pab! Kada ti ja objašnjavam! Tebi se niko neće unositi u facu i k*rčiti! Nemoj da uđem sad i da raznesem vilice svima, koliko ih ima. Evo, sada ti kažem, nemoj da uđem tamo i da raznesem vilice svima - govorio je Mensur.
Nećeš ti meni tako da se unosiš u facu! - rekla mu je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja dobijam šta dobijam. Mojoj devojci, dok si ti sa mnom, se niko neće unositi u facu i niko te neće plašiti nekim pogledima i boli me k*rac! Da li ti je to jasno? To ti sada govorim i sutra ću ti ponoviti! Ja sam sve video i čuo - vikao je Mensur.
Ali ti i ja nismo zajedno više. Ja od tebe ne tražim da to radiš - izjavila je Mina.
Okej... Evo ti moja ruka! - rekao je Mensur.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Zadruga

'