AKTUELNO

Ovo su svi želeli da čuju.

Tokom "Igre istine" koja se održavana i ovog petka u Beloj kući, Ana Korać želela je da čuje od Edisa Fetića šta se danas dešavalo u Novom Pazaru, kao i da li je imao priliku da vidi suprugu Zilhu.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Dobio sam neki poziv za ročište, Zilha je tražila pola honorara od ove zarade, to je odbijeno. Sudija i njen advokat, pošto se ona nije pojavila, rekli su da je podneta tužba sa njene strane za razvod braka i tužba za podelu tekovine. Ta tužba još nije stigla, kad stigne moj advokat će odgovoriti protivtužbom. I to je ono što se ukratko desilo. Tražila je za decu polovinu honorara, ja sam za decu ostavio novac. To me je malo iznerviralo i ne znam što je to uradila. Ne znam šta je još zanimljivo da se ovde ispriča. Tražili su 40 posto od honorara, ja mogu da budem i diskvalifikovan, to ne mogu da prihvatim. I njoj da dam, proveo sam lepe godine života s njom i osećam jedan deo krivice zbog svega - rekao je Edo.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

To bi svaka žena uradila Edo, ne samo tvoja, ne samo Zilha. Što ti nisi prvi podneo to? - rekla je Marija Kulić.
Prvo fizički nisam imao vremena i stigao to da podnesem. Fizički sam bio sprečen, jer ne mogu da odem od Sarajeva do advokata. Bio sam samo jedan vikend u Pazaru i to je bio vikend kad ne rade. Ona je podnela, ja sam danas hteo da podnesem, tako da super. Kao da smo se dogovarali - rekao je Edo.
A ti danas si hteo? Kako to baš danas? - dodala je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je već bila postavila blokadu na jednom računu, taj novac nisam mogao da podignem bez nje. Otišli smo zajedno u banku da podignemo taj novac i ona je dobila taj novac. U Pazaru mi je bilo top, ljudi su me dočekali, imao sam veliku podršku, baš nisam očekivao, niko nije znao da ću da javim - nastavio je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoćete se Dragana i ti uzeti kada izađete iz Zadruge? - pitala je Iva.
Mi se još nismo ni razveli - dobacila je Dragana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'