AKTUELNO

Za Pink.rs progovorili o duetu, deci, planovima za budućnost...

Jedan od retkih muzičkih parova koji i te kako odoleva svim izazovima koje javna scena i naša estrada nose su, bez premca, Nikolina Kovač i Saša Kapor. Njih dvoje su se 2013. godine tajno venčali u opštini i to samo nekoliko dana pre nego što je na svet došao njihov sin Nikolaj. Godinu dana kasnije, oni su se zavetovali jedno drugom pred Bogom, a krajem novembra prošle godine na svet je stigla njihova ćerkica Nikoleta. Njih dvoje su oduvek važili za par koji ne prate skandali, ne žive svoj život onako kako društvo nameće, već uživaju u ljubavi, svojoj deci i poslu u kom su veoma uspešni.

Pre nekoliko dana oni su objavili duet pod nazivom "Ljubav kad prestane", što je bio sjajan povod da za portal Pink.rs otkriju zašto su se odlučili na ovaj korak, ali kako im je sada kada su roditelji dvoje dece.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Odakle ideja da snimite duet, kako ste se na to odlučili?

Pesma je nastala sasvim spontano, jedno predvečerje ja sam odsvirala melodiju, napisala tekst, njemu sam otpevala, to mu se dopalo i tako je sve počelo i nekako spontano došlo do saradnje - kaže kroz smeh Nikolina, a Saša se nadovezuje:
Nismo mi imali to u planu, da smo sad kao tražili pesmu sa namerom da snimimo duet. Sve ima svoj razlog i zašto baš sada. Pesma je izašla pre nekoliko dana i reakcije su fenomenalne, gazimo krupnim koracima. U Bosni je pesma od samog starta u trendingu, sad čekamo Srbiju (smeh). Ne bežimo od toga da zajedno nastupamo, ali nije kao da sad zbog toga što smo snimili pesmu to i moramo. Eto, imamo 20. marta zajednički nastup.
Imali smo i pre zajedničke nastupe, ali nismo potencirali na tome da zajedno radimo, on ima svoje, ja svoje, ali ako neko želi, zašto da ne, mi smo pre svega kolege koje se vole i poštuju (smeh) - dodala je Nikolina.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Nikolina, ti si se nedavno porodila i brzo si rešila da se vratiš poslu. Da li si osećala da tako treba ili je nešto drugo bilo u pitanju?

Ja sam se ponašala onako kako se osećam, a generalno ni obaveze mi nisu dozvoljavale da se razmazim previše, da budem razmažena trudnica, sad imamo dvoje dece koji imaju svoje potrebe. Ja se fantastično osećam, radim posao koji volim i ne vidim ništa loše u tome što sam se aktivirala. Tako da svako neka radi onako kako oseća, ja sam se sada ovako osećala, možda u nekom trenutku života odlučim da se potpuno povučem, nikad se ne zna, ali definitivno meni ovo sada prija - rekla je Nikolina.

Kako se osećate sada kada ste roditelji dvoje dece?

Pa to je nešto uzvišeno, nešto najlepše po meni, ja sam i pre nego što smo dobili Nikoletu govorio da je Nikolaj moj najveći hit - istakao je Saša.

Kako Nikolaj reaguje na sestru i kako njih dvoje reaguju na vašu pesmu?

Njemu je najbitnije da sestra voli njega i uvek mu je to "Ona meni najviše voli i ja volim nju" - kaže Saša, a Nikolina se nadovezuje:
Vole se, zaista nekako super funkcionišu, nema ni zrnce ljubomore, možda više na nas nego na nju.
Nikolaj već pevuši, njemu kad se nešto ne sviđa, on kaže, mi kad mu pustimo neki demo, on odmah kaže "Ne, ne, ne sviđa mi se to" - rekao je Saša.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Kakvi su vam planovi za budućnost, što poslovno, što privatno?

Planiramo neki odmor kad nam se ukaže prilika, a između ostalog, evo ja ću reći za sebe da sam spremio još tri pesme, tri spota, već su gotovi i samo ćemo da određujemo kad ćemo da ih puštamo, snimio sam jednu baladu koja mi se jako dopada - rekao je Saša.
Ja sam pripremila, odnosno pripremam album gde sam većinski autor ja, sada radimo na aranžmanima, spotovima i gledamo koja sledeća pesma da se pusti. Što se tiče odmora, kad se steknu uslovi (smeh), ja moram da kažem da priželjkujem baš, ali imamo dosta obaveza sada, tako da eto - zaključila je Nikolina.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Ceo intervju sa Nikolinom i Sašom možete pogledati u nastavku.

Pesmu i spot možete poslušati i pogledati u nastavku.

Autor: Nemanja Vujčić

#Intervju

#Nikolina Kovač

#Saša Kapor

'