AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu serije koja je oduševila sve generacije.

Prošlonedeljna epizoda serije “Preživeti Beograd” ostavila je naše junake sa naizgled sređenim životima i odnosima – odluke su donete i čini se da su svi bili srećni. Nova, 20. epizoda ove subote od 21 čas na TV Pink predstavlja vam nastavak priče posle tri meseca – kod Ružice, Nevene, Marine, Ljudmile, ali i svih ostalih likova, mnogo toga se promenilo, a neke stvari viš nikad neće biti iste.

Na fakultetima počinje novi semester, a Nevena, Marina i Ljudmila su odlučile da započnu zajednički život. U iščekivanju da saznaju da li su na budžetu, devojke se useljavaju u stan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok čekaju gazdaricu, Ljudmila se poverava Marini – iako joj je u protekla tri meseca bilo sjajno u vezi sa Jablanom, sada misli da je on vara. 

Mislim da me Jablan vara – priznala je Ljudmila.
Kako Jablan da te vara, Ljudmila bre? – bila je nepoverljiva Marina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što je i rekao, Gagi je kupio kuću u Zabojnici, te je odlučio da sa Danijelom isproba život na selu. Danijela se zbližava sa Stamenom, koja je izgleda oprostila grehe Miladinu. Nakon što je napustila fakultet, a planovi sa Žankom se promenili, Ružica se privremeno vratila u Zabojnicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, čini se da Ružica tu više ne pripada i da nije našla svoje mesto pod zabojničkim suncem.

Foto: TV Pink Printscreen

Žanko je ipak, nošen željom da uradi nešto od svog života, u međuvremenu odlučio da neko vreme provede u Americi. U razgovoru sa Kokijem i Jablanom priznaje da razmišlja da još neko vreme ostane tamo.

Gledam ti slike na Instagramu, ja se ne bih vrać’o matere mi – rekao mu je Koki, ali se Jablan nije složio:
Nije on čovek ka’ ti braco, njega ođe čeka đevojka.

Foto: TV Pink Printscreen

I zaista, Ružica i on su se trudili da održe emocije, uprkos hiljadama kilometara koji ih dele. Međutim, daljina čini svoje, a njegova odluka da ostane u Americi može ga koštati veze sa Ružicom.

Ostaću ove Ruška još neko vreme, ne znam kad ću nazad, ali… Čujemo se Ruška – rekao je Žanko u video poruci, zbog čega se Ružica rasplakala.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je njihovoj vezi došao kraj, da li će Ružica napustiti Zabojnicu i vratiti se u Beograd, i šta čeka Ljudmilu, Marinu i Nevenu u zajedničkom životu saznaćete u novoj epizodi serije koja je oduševila sve generacije – “Preživeti Beograd” – u subotu 22. februara od 21 čas na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#preživeti beograd

#serija

'