AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Naredno pitanje bilo je za Ninu Babić o ljubomori prema Milici Kemez i rečima da je na vreme trebalo da umiri Boru Santanu sa kojim je u vezi. Zbog ovog pitanja uključio se i Mirko Gavrić, koji je sa Borom imao žestok okršaj pre samo nekoliko noći, tokom koje su jedan drugom poručili teške reči.

Foto: TV Pink Printscreen

Baš je obrnuto, ja sam Mlađi baš govorila o tome. A ne da mi se psuje mrtva majka, nisam kao Bora, ja nikada nikome nisam ospovala, niti imam sestru, niti brata. Niti to imam u navici. Mislim da je ona trebalo da ga urazumi - izjavila je Nina, pa ju je Bora prekinuo.
Sprčena je, kao tetka, pogledaj joj vrat. Oni namerno mešaju Milicu, da bi me povredili, da bi se oni digli na taj način, to je uradio i buljavko Mirko, ova mala babetina, ima 20 godina, a pogledajte kako izgleda. Neka stane Zorica sa strane, pogledaj ti kako ovo izgleda - uzvratio joj je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je istina da si suflirala Bori dok se svađao sa mnom? Ja sam video u nekoliko navrata, pa mi je i par ljudi potvrdilo - upitao je Mirko.
Mirko, ti si rekao da imaš snimak kako ja oralno zadovoljam muškarce? - rekao je Bora.
Ne, ja sam rekao da je moj stan pod video nadzorom - tvrdio je Gavrić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'