AKTUELNO

Pašovićeva napravila opšti haos za crnim stolom!

Gagi Đogani ustao je kako bi prokomentarisao ponašanje Ermine Pašović, od kada je priznao pred svima da su mu se vratile emocije prema njoj. Naime, njihovu priču započeli su još pre ulaska u rijaliti, ali je naprasno morala da se stavi tačka, zbog odnosa sa Banetom Čolakom. Međutim, nakon raskida sa Čolakom, Gagi je priznao da su počele da mu se vraćaju emocije prema plavokosoj zadrugarki.

Međutim, od ulaska Marka Miljkovića zadrugarka je naprasno promenila svoj odnos prema Gagiju, te su mnogi zadrugari posumnjali da se Ermina zaljubila u bivšeg dečka Lune Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih samo zamolio da me ona ne prekida, da se vrati na svoje mesto tamo - izjavio je Gagi, ali ga je Ermina konstantno prekidala.
Hteo sam da kažem jednu stvar, na Igri istine povela se ova tema, da se Ermine promenila od kad je Marko ušao ovde. Ja sam rekao da je ona njegov fan. Od trenutka od kada je dečko ušao, naravno da je htela da ima neki bliži odnos - tvrdio je Mirko Gavrić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja u Marka nisam zaljubljena - vikala je Ermina.
Moj prvi utisak je kada sam ušao, da nema emocija, osim da se muđosobno podržavaju. Meni se lično nisu svidele neke stvari kod Ermine, to što nije mogla da ispoštuje zadatak - izjavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam, od kada je Marko došao, ona je počela da ustaje rano, a spavala si preko 12, znaš na šta mislim. I sama si rekla da te je Marko Miljković... Juče sam pokušao ljudi lepo da joj priđim, da ćemo nešto lepo rešiti, ipak je u pitanju neka trojka, zajedno smo, jedemo, hteo sam da smirim situaciju. Što se tiče mene, ona očigledno ili se pravi glupa, ili hoće da skrene pažnju. Ja opet na neki način ne verujem u to sve, ali seo sam sa njom, razgovarao i ta naša rasprava se završila sa drekom i vikom - dodao je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'