AKTUELNO

Ona se uvek trudi da o svom privatnom životu ne govori.

Pevačica Milica Pavlović bila je današnja gošća u emisiji "Premijera - Vikend specijal", a kako je Dan zaljubljenih iza nas, Milica je otkrila kako je provela ovaj praznik ljubavi.

Ja sam Dan zaljubljenih provela sa svojom publikom, zaljubljena sam u njih i oni u mene. Onda sam juče bila u mom rodnom Leskovcu. Teško je u svom gradu da te vole. U mom slučaju se traži karta više, ja držim rekord u svom gradu - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelji su sa Milicom odigrali jednu zanimljivu igru u kojoj su oni pevačici postavili najškakljivije pitanje.

Ko je momak koji je ispallio Milicu? - bilo je pitanje za nju.
Ima. Čini mi se da je bio spot za pesmu "Pakleni plan", u celom studiju je postojao jedan punjač, kako dođem meni neko iščupao telefon. Trebalo je da se vidim sa jednom dečkom posle tog snimanja, dolazim ja u restoran, pitam konobara, on kaže: "Otišao", ja ga zovem, on se ne javlja. Mislim da se on sad kaje, ali sram ga bilo. Ja sam imala kašnjenja, ali dok kasnim ja se izvinjavam i oni mi oproste - rekla je Pavlovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kada si poslednji put bila emotivno ispunjena? - glasilo je naredno pitanje za pevačicu.

Sada sam zadovoljna, neko je stanje čudno, ali ćemo to stanje ubrzo rešiti, zadovoljna sam - rekla je Milica.
Da li si romantična? - glasilo je još jedno pitanje za pevačicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Skoro sam kupila satensku posteljinu, malo da privučem romantiku. Spremam se za grad, čujem se sa drugaricom, ja obuvam štikle, i tako sam skliznula sa te posteljine, razbila sam se, nikad je više nisam stavila - rekla je pevačica kroz osmeh.

Autor: R.L.

#Milica Pavlović

'