AKTUELNO

Raskrinkala ga!

Na narednom snimku prikazan je razgovor Edisa Fetića i Marka Janjuševića Janjuša, a Edo je tom prilikom pričao o svom bračnom životu sa Zilhom.

Fetić je pričao i o turističkim turama koje je imao, a nakon toga je ustala Dragana Mitar i potpuno ga upropastila.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je što ja ne moram da otkrivam, sve se kroz šalu otkrije. Ovde se pominju neke ture. Meni je sve ovo smešno. Ovo je on, objasnio je kako njegov život funkcioniše, gas, drago mi je što je sve to ispričao. Zavisi koja mu je tura, ja sam bila u turi po Beogradu... Osećam se kao da je on majka, da je nosio, dojio, priča o tom odnosu, a znam da nema baš takav odnos. Ja sam sa svojim Jovanom od 0 do 24 sata. Mi smo tako povezani. Njegova deca više vremena provode sa majkom. On je sam ustao i rekao kakve ture pravi. Sve tera na sprdnju, a onda sam ja najgora. Volim što je Janjuš pričao sa njim, on ga najbolje razume - rekla je Dragana.
Mi smo pričali o turama, niko ne zna o čemu pričamo - dodao je Edo.
Svi znamo na šta si mislio. Neka kaže da to nije tako i svi će da mu poveruju - bila je besna Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam uvek iskren. Uvek pravim ture, ponekad svratim u butik, kupim, ali to ne znači da idem sa ženama i da ih j*bem. Na tim turama je bila i Dragana sa mnom - naveo je Edo.
Njoj to nije smetalo, a sad joj smeta, verovatno hvata na patetiku. Da li to govori iz ljutnje, posvađali su se - rekao je David.
Partnerska ljubav je jedno, druga ljubav je prema deci. On svoju decu nije vodio na more sa nama, a ja sam mog sina vodila, on je sam odlučio da ne vodi svoju decu. Ja sam imala supruga koji je imao decu i naše dete i svi smo živeli zajedno - navela je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam priznao da sam pogrešio - rekao je Fetić.
Ja ne bih mogao da odem sa devojkom na more, i sa njenim detetom, a da moje dete bude kući - rekao je Janjuš.
U pravu si Janjuše, vidiš ja mogu, ja sam g*vno, pa sam g*vno - rekao je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

On je otišao predaleko, nadam se da ćeš ovo rešiti. Očigledno je da se ti kaješ za neke reči. Vi ste tek ovde počeli da se upoznajete - rekla je Zorica Marković.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'