AKTUELNO

Potegle su se teme iz prve sezone "Zadruge":

"Da li si oprašio cvetić u "Zadruzi 3"?"- glasilo je pitanje koje su u gledaoci pitali u emisiji "Pitanja gledalaca" Marka Janjuševića, a on se nije libio da prokomentariše.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina sve što je videla, ja ću reći da je to tako. Sve što je bilo ranije, mene više ne zanima. Rekla je Mina mnogo toga, šta god da je rekla mene ne zanima. Mene uopšte nije pogodilo, i da sam se prepoznao, ali vi ne razumete što sam se ja iznervirao. Kada se posvađam sa nekim ljudima, ne bih nikada rekao takve stvari - objasnio je Janjuš.
Ja sam tu temu završila u pabu. Ja sam za to da se napravi poligraf, nemam ništa protiv toga, toliko od mene. Istina je da u pabu nisam razmišljala - istakla je Mina Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma šta da komentarišem Minine gluposti. Ona je prošle godine otišla kod Drveta, napričala takve laži. Ništa ona novo nije rekla, to se priča već dve, tri godine. Ništa novo neće reći, što već nije rečeno. Nemoj više da me zoveš kada izađemo, svake godine ovde priča, pa posle zove - rekla je Ana Korać.
Znaš li koliko mene zanima što je Ana verena i ja sam oženjen. Ako mi neko nešto kaže, da je tako, ja bih rekao da je tako. Mene je u tom trenutku pogodilo što je to Mina, što sam je volro, o njoj nikada ružnu reč nisam rekao - prokomentarisao je Janjuš.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'