AKTUELNO

Sve je, kao i do sada, sama organizovala.

Popularna pevačica Jelena Kostov nedavno je svom sinu Miliji proslavila treći rođendan, a kao i svakog puta, i sada se potrudila da sve izgleda nezaboravno i čarobno. Za Pink.rs pevačica je podelila utiske sa proslave, te nam otkrila kako je Milija reagovao na sve što je video i da li će možda sledeće godine za rođendan mama i tata pokloniti Miliji batu ili seku.

Foto: Foto /Ana Bogdanov

Foto: Foto /Ana Bogdanov

Ja sam u duši jedno veliko dete i moram da priznam da sam sama sve organizovala, ceo rođendan, tako da je i tata sve video prvi put kada je ušao u restoran (smeh). Stvarno su svi bili oduševljeni i svaki sekund te organizacije me je toliko činio srećnom da ne mogu da vam opišem - kaže Jelena i dodaje:

Foto: Foto /Ana Bogdanov

Foto: Foto /Ana Bogdanov

Milija obožava Miki Mausa i zato sam odlučila da to bude tema, eto, taj safari sa Mikijem. Deca su se beskrajno zabavljala, ali i roditelji, ja najviše (smeh). Još uvek gledam da svaki njegov rođendančić bude lep jer znam da će za koju godinu biti "Ma daj mama, idemo mi negde sa društvom", tako da tad više neću ni spremati ta iznenađenja, ali dok je kod mene, ja ću se truditi da mu svaki sekund bude nezaboravan i da ostavi neki pečat u njegovom životu - iskrena je pevačica.

Foto: Foto /Ana Bogdanov

Iako na slikama nema njenog supruga Miljana Vukovića, pevačica priznaje da ga i te kako ima, te da on ne voli da bude predstavljen u javnosti, ali je bio oduševljen onim što je njegova supruga pripremila. Na pitanje šta su oni poklonili Miliji, pevačica ističe da je samo jedna stvar važna.

Često me pitaju šta je Milija dobio ili šta će dobiti za rođendan, ja mislim da su te materijalne stvari najmanje važne, živimo u nekim čudnim i teškim vremenima i deca su, verujte mi, najsrećnija i najlepši poklon za njih kada su mama i tata zajedno, kada su srećni i kada deca odrastaju u jednoj zdravoj porodici - ističe Jelena.

Foto: Foto /Ana Bogdanov

Na samom kraju, nismo mogli a da ne pitamo pevačicu da li će njen suprug i ona raditi na tome da Milija za sledeći rođendan dobije batu ili seku. 

Što se tiče bate ili seke, mama bi bila presrećna kada bi Milija za sledeći rođendan dobio batu ili seku - zaključila je pevačica kroz osmeh.

Foto: Foto /Ana Bogdanov

Autor: N. Vujčić

#Jelena Kostov

#Milija Vuković

#Proslava

#Rođendan

#sin

'