AKTUELNO

Strasti se ne smiruju!

Proteklih dana pljušte prozivke između popularnog pevača Ace Lukasa i jutjubera Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase. U razgovoru za portal Pink.rs, Aca Lukas imao je žestoku poruku za jutjubera koji je po Beogradu nedavno postavio bilborde sa svojim likom i titulom koju je samom sebi dodelio - ministar za Jutjub.

Foto: Printscreen YouTube/bakaprase

Lukas je istakao da nikada nije čuo za Baku Praseta i da ga ne zanimaju svađe sa, kako je istakao, "prasetom", nakon toliko godina karijere. Inače, Bogdan je nedavno izjavio i da ima više fanova od Lukasa.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

A šta je rekao taj deda prase, baba prase? Ko je taj? S kim sam ja u sukobu? Šta radi taj? Ja ne gledam prvo te bilborde po gradu, stvarno ne znam... Kako se zove taj? Nisam čuo, majke mi. Izvini Baka Prase, nemoj da se ljutiš, nisam čuo! Neka puši k*rac taj Baka Prase. Neka ide u p*zdu materinu taj Baka Prase. Ozbiljno ti kažem - rekao je Lukas, a potom nastavio:

Foto: Printscreen YouTube/Baka Prase

Jesam onda i ja jutjuber? Da li peva taj jutjuber? Koje pesme on peva? Šta je napravio ovaj internet, svaki k*rac može da priča o svakom. Ne mogu... Ja se bavim svojim poslom, ja sam pevač, estradni umetnik... Ja u skobu sa nekim prasetom? Ja jedino koje znam su tri praseta. Jedan onaj što ima kuću od slame i onaj pametniji što je napravio od cigle. Recite Baka Prasetu da ja kada dunem i vatru sunem da ću srušiti i njega i kuću. Pusti me Baka Praseta - dodao je Aca Lukas.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Takođe, ljubavni život Ace Lukasa izaziva veliku pažnju domaće javnosti. Nedavno su ga spajali sa izvesnom devojkom Brigitom iz Nemačke koja se bavim modelingom. Kako se navodi njih dvoje su u vezi već mesec dana, a upoznali su se preko Instagrama, a za naš portal govorio je o ovoj temi.

Kako ja mogu da budem zaljubljen u 50. godini? Nisam bre zaljubljen... Možda jesam, a možda i nisam... Moraćete sami da procenite - izjavio je pevač.

Autor: S. Kuvekalović

#Aca Lukas

'