AKTUELNO

Ekskluzivnu ispovest Milice Dabović nakon skandala koji je potresao domaću javnost pogledajte u današnjem "Magazinu In".

U današnjem izdanju emisije "Magazin In" gosti Sanje Marinković govoriće o strahu od neverstva - da li je reč o opravdanoj opreznosti ili sredstvu da se unapred uništi ono što je lepo.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Printscreen Instagram

Posle skandala koji je potresao domaću javnost, bivša srpska reprezentativka Milica Dabović po prvi put će pred kamerama Televizije Pink govoriti o razočarenjima, izdaji, prevari, izneverenim očekivanjima.

Ona je Sanji Marinković otkrila da svog bivšeg dečka Šimeta Šiklića nije ranije prijavila za agresivno ponašanje zbog, kako je kazala, sramote, a onda se prisetila bezbrižnih trenutaka koje je sa njim provela.

Foto: TvPink Printscreen

Kada sam osvojila Evropsko prvenstvo upoznala sam se s njim i to je bio najlepši period mog života - prisetila se Milica, a onda otkrila da se sve pretvorilo u pakao onda kada je Simon počeo da se eksponira i izlazi sa drugim devojkama.

Maja Volk pričaće o svojoj udaji u 58. godini, zlostavljanju bivšeg muža, dok će Katarina Grujić otkriti detalje ljubomornih scena u kojima je bila jedan od aktera.

Foto: TvPink Printscreen

- To je jedan čovek uveče, drugi čovek ujutru - iskrena je bila Maja, dok su, s druge strane, pevači Aca Ilić i Željko Šašić otkrili u "Magazinu In" šta su to sve žene činile kako bi ih otele od svojih zvaničnih partnerki.

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite novo, ekskluzivno izdanje emisije "Magazin In" koje je na programu danas u 17 sati na Televiziji Pink!

D. T.

#Košarkaš

#Magazin In

#Milica Dabović

#Sanja Marinković

#Šime Šiklić Simon

'