AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu autorske emisije Ognjena Amidžića.

U izmenjenom terminu, Ognjen Amidžić će ugostiti sjajnu i aktuelnu ekipu – u studio stižu pevači Aca Lukas, Darko Lazić, Katarina Grujić, Ilma Karahmet, Lena Čolak i reper Mili.

Aca Lukas se u proteklom periodu našao na meti brojnih medijskih natpisa, a definitivno najviše pažnje privukla je fotografija koja je kružila internetom, na kojoj leži na kauču, a pored njega je sto sa kesicom belog praha. Lukas se odmah oglasio i rekao da je sporna fotografija nastala davno kao šala i da je u kesici šećer u prahu. Kao odgovor na sve naslove u medijima, ali i na komentare na društvenim mrežama, Aca je objavio autobiografsku pesmu “Moj život”, a kroz spot je napravi parodiju na račun te fotografije. Otvoreno o motivima za objavljivanje ove pesme i mnogim kontroverzama koje su ga pratile kroz život, Lukas će govoriti u emisiji “Amidži šou”.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Nakon teške saobraćajne nezgode, Darko Lazić uspeo je da se gotovo potpuno oporavi, pre svega zahvaljujući rehabilitaciji. Ipak, zbog otežanog kretanja usled povrede kuka i preloma butne kosti, Darko Lazić se ugojio, što je počelo da mu smeta, ne samo fizički I estetski, već i zdravstveno. Kako je rešio da svoj život promeni iz korena, Darko je odlučio da ode na operaciju želuca, kako bi smršao. Neposredno nakon operacije, Lazić dolazi u studio kod Ognjena, sa kojim će pričati o tome kako protiče oporavak i da li je zaista spreman da loše navike ostavi iza sebe i posveti se zdravom životu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Katarina Grujić je tokom vikenda objavila novu pesmu kontorverznog naziva “Muška ku*va”, koja već ima pola miliona pregleda na Jutjubu, a snimila je i provokativan spot za ovu numeru. Kojim muškarcima je u svom životu davala ovaj “epitet”, zbog čega je odlučila da baš ovako nazove pesmu I koj je tajni obožavalac koji joj je poslao 1001 ružu na adresu, Katarina otkriva u emisiji “Amidži šou”, gde će prvi put i izvesti svoju novu pesmu.

Foto: Promo

Pored Ace, Darka I Katarine, u studio dolaze i dve mlade pevačice, koje su na početku karijere. Ovog utorka, Ilma Karahmet predstaviće pesmu “Neko nije”, koja je već postala hit među slušaocima, sa skoro dva miliona pregleda na Jutjubu. I dok Ilma iza sebe ima nekoliko pesama, Lena Čolak će svoju prvu pesmu “Razvaljen” predstaviti upravo u emisiji “Amidži šou”. Još od pesme “Grmi”, Mili je stekao veliku popularnost među mlađom generacijom, a to se nastavilo i sa pesmom “Loca”. Šta je sledeći korak u Milijevoj karijeri i da li će njegova publika uskoro slušati neku novu pesmu, saznaćete ako večeras budete bili uz TV Pink.

Kao i uvek, Ognjen je pripremio sulude igrice i neverovatne izazove za goste, zato ne propustite “Amidži šou” koji je počeo upravo sada na TV Pink, a inače emisiju možete pratiti svakog utorka u novom trenutku – od 22:15 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Aca Lukas

#Amidži Šou

#Darko Lazić

#Ilma Karahmet

#Katarina Grujić

#Lena Čolak

#Mili

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Televizija Pink

'