AKTUELNO

Definitivno je kraj!

Tara Simov pozvana je od strane Drveta mudrosti u Rajski vrt kako bi porazgovarala o problemima u ljubavi sa Matejom Matijevićem. Naime, kako je poznato, od kada su raskinuli, Tara na sve načine pokušava da se pomiri sa Matejom, što je zadrugaru u jednom trenutku zaista zasmetalo, pa je Simova sve preokrenula i optužila ga da je on, zapravo, započeo sve.

Foto: TV Pink Printscreen

On je preterano ušao u ulogu, ali smo u sredu raskinuli i od kada smo raskinuli ja ga trpim. Svaki put kad raskinemo, on ima taj bezobrazluk, zna da me odgurne, odmakne ruku, sve to radi kao u polu šali, ali je mrtav ozbiljan. On me izluđuje i, znajući da sam išla kod frizera, u bedaku sam zbog toga i konstantno mu se žalim na to, na te gluposti već dve, tri nedelje, zna da sam plakala zbog salona. Kad mi je razbio jaje, ja sam pričala sa ljudima i svi su mi rekli da treba on da priđe da mi se izvini, a rekao je da mi nikada neće prići, a ostavio mi je poruku na jastuku. On konstantno pronalzi razloge da mi ne oprosti, iako ja njemu sve opraštam do sada - pričala je Tara.

Tara je sve vreme prepričavala Drvetu o problemima sa Matejom, te je uputile žestoke uvrede na njenog račun.

Foto: TV Pink Printscreen

On je pun sebe, egocentrik, on ustane i kaže: ,,Ti hoćeš da se pomiriš sa mnom, ja neću sa tobom", a to nije tako. Odlično mi je ovako, u smislu komunikacije sa drugim ljudima. Mi nemamo o čemu da pričamo, evo ja ću spustiti loptu, neću razgovarati, ako me bude peckao, ja ću ćutati i to je to, ja sam ta koja je spuštala loptu već pet meseci, šta fali još jednom - dodala je zadrugarka.

Tara je potom tražila tajni zadatak, kako bi obezbedila Mateji da se vidi sa sestrom, što je juče pričala tokom posete frizerskog salona.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'