AKTUELNO

Danas jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije nekada je izgledala znatno drugačije.

Atraktivnu Sanju Vučić, dvadesetsedmogodišnju pevačicu rodom iz Kruševca, šira javnost upoznala je 2016. godine, kada nas je predstavljala na Evroviziji pesmom "Goodbye", s kojom je zauzela 18. mesto. Pre toga, aktivno je nastupala s rege bendom "ZAA", a pravi bum napravila je s Ivanom Nikolić i Ksenijom Knežević, s kojima je oformila žensku pop grupu "Hurricane".

Foto: Pink.rs/D. Božović

Tri atraktivne pevačice vinule su se u sam vrh naše muzičke scene prvim hitom na srpskom jeziku "Favorito", posle kojeg su usledili i naredni - "Avantura" i "Brzi prsti". Osim zbog pesama i vanserijskih glasovnih sposobnosti, Sanja je pažnju publike privukla i zbog svog raskošnog, atraktivnog izgleda. Popularna Kruševljanka, međutim, nije uvek izgledala ovako kao danas, a mnogi je na starim fotografijama ne bi prepoznali.

View this post on Instagram

Makeup: @makeupmag Style/hair: @nona_sxm

A post shared by Sanja Vučić (@sanjalilwolf) on

Pre tačno devet godina, danas lepa i uspešna Sanja bila je devojčurak koji se i tada izdvajao iz mase svojim talentom, ali i fizičkim izgledom. Zelene oči su, kao i danas, bile njen zaštitni znak, ali i upečatljivi pirsing na usni, dok obrve skoro da nije imala.

Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Situacija se, pak, promenila godinu dana kasnije, kada je Sanja maturirala - izgledala je znatno drugačije, pirsing sa usne je skinula, a telo joj je tada već krasila prva tetovaža.

Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Iako danas među mlađom publikom uživa veliku popularnost, Sanja se rado seća svojih početaka i najbezbrižnijeg životnog perioda i na svojim društvenim mrežama uredno čuva uspomene iz tog perioda.

Autor: D.T.

#Sanja Vučić

#hurricane

'