AKTUELNO

Nastao karambol za crnim stolom!

Naredni video-prilog u emisiji ,,Gledanje snimaka" bio je poljubac Žakline (Maje Marinković) i Stefana Karića na prethodnoj žurki. Naime, Karić je optužio Marinkovićevu da je to namerno uradila, dok je zadrugarka tvrdila da je bilo sasvim slučajno.

Prva je ustala Ivana Šopić da prokomentariše, a potom su i glavni akteri rekli šta su imali.

Mislim da je Maja ovde bila presrećna i mislim da ne treba da negira da je zaljubljena u njega - izjavila je Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ovo smešno, simpatično je, ne mogu da grešim dušu, ali neka prokomentariše on. Ja ne mogu na njega da se naljutim, ne kajem se zbog ovoga. Ja sam rekla da je on lep dečko, ali je on rekao da ni sa jednom devojkom neće biti do kraja, ali mi prija ovako - izjavila je Žaklina.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričali smo već o ovome i na radiju. Ne zameram ni ja tebi kada ovako nešto uradiš - dodao je Karić.
Zbog nje sam se posvađao sa Šopićevom, jer su se non-stop prozivale, kad god sam se našalio sa njom, to sam uvek govorio - dodao je Prcko (Marko Janjušević Janjuš).

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Janjuša tiče, ne znam zašto ima potrebu da ovako priča kako se sada ponaša - ubacila se Žaklina.
Skloni mi tu igračku, zapaliću je! Evo kunem ti se, ujutru ćeš je naći ovde iznad vrata, sa ekserima ću je zakačiti - odbrusio je Janjuš.
Maja je u "Zadruzi 3" kao kobila na hipodromu, koja njišti! Ona se ponaša poprilično debilno, nisi Madona! Maja ne zna da se ponaša uopšte - izjavio je Branislav Radonić Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Maji su se sviđali i Stefan i Janjuš, ja sam njoj rekla još kad su bile žurke, ona je mene pitala šta da radi, pa sam joj rekla da je ona meni sa Stefanom lep par, kad bi on hteo da bude sa njom. Sad sam videla da je Janjuš pokazao sujetu, malo mu je krivo! - izjavila je Marija Kulić.

Prcko (Janjuš) se odmah pobunio protiv reči Kulićke, tvrdeći da sa Žaklinom (Majom) nije pričao, kao i da nije znao za poljubac sa Karićem.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'