AKTUELNO

Istorija se ponavlja!

Pevačica i naslednica biznismena Bogoljuba Karića, Danica, nedavno je na svet donela drugog sina kome je odlučila da da ime po ocu. Ona se oglasila na Instagramu pa otkrila da je ona dobila ime po baki, a njen sin po deki.

Foto: Instagram.com/danakaric

Dragi moji, rodio nam se Bogoljub Karić Stojilković 30-og januara! Duša moja mala! Januara, 1954. godine, jedna majka Danica Karić je rodila jednog Bogoljuba u Peći. A ove godine nam se majka Danica, naša baka Dana, Mati Angelina preselila u carstvo Nebesko - piše u Daninoj objavi.

Foto: Instagram.com/danakaric

Bog je veliki, pa je ovog januara još jedna majka Danica, koja je dobila ime po svojoj baka Dani, rodila još jednog sina Bogoljuba, koji je dobio ime svog deke. A mene, kada me sin Bogoljub pogleda, sve podseća na baka Danin pogled! Ima oči njene, bistre i mudre! Duša naša mala! Dobro nam došao, sine nas! Blagosloven bio! Veseo i voljen! - napisala je Dana.

Kako je Dana Karić istakla odmah nakon porođaja naslednik je po rođenju bio težak 3.580 grama i dugačak 55 cm, a zbog toga je Bogoljub odmah prokomentarisao da će se njihov unuk sigurno baviti košarkom.

Autor: Pink.rs

#Bogoljub Karić

#Danica Karić

'