AKTUELNO

Ni Miljković nije ostao imun.

Gledaoci rijaliti programa "Zadruga" ove noći imali su pitanje i za Ivu Grgurić. Koliko joj se sviđa Marko Miljković, to je ono što su želeli milioni širom regiona da čuju od ove zadrugarke kojoj su poručili i da se u poslednje vreme često smeje.

Foto: TV Pink Printscreen

U poslednje vreme se smejem. Dečko je jako prijatan. Osveženje je u Zadruzi. Marko i ja smo jedno vreme proveli na žurki. Normalan je dečko, prema meni je fin i korektan. Upozorio me je na neke stvari koje bi mogle da se odvijaju, ako budemo i dalje provodili vreme. Ako imam ovde na leđima 35 ljudi mogu i još 37 - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, opet pravi žrtvu od sebe! Ne znam kako se ponosiš s tim da budeš žrtva? Ja bih umrla kada bih bila žrtva. Pre bih pristala da me osuđuju, nego da od sebe pravim žrtvu - povikala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Fizički jako dobro izgleda, fin, staložen, normalan... Tako da je totalno fin dečko - dodala je Iva, a Stefan Karić je sve posmatrao sa strane i gutao knedle.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogu i ja isto da joj uzvratim komplimentima. Hvala. Obično tako bude, prvo sam fin, pa sam najgori na svetu. Valjda to neće biti u slučaju Iva i Jelena - rekao je Marko Miljković.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'