AKTUELNO

Mnogo se spekulisalo o njenom privatnom životu, a sada je pevačica sve priznala.

O privatnom životu Tanje Savić već mesecima bruje svi portali, a nedavno je ekipa emisije "Paparaco lov" usnimila Tanju uplakanu ispred svog stana.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Jelena Simonović

Pevačica je sada otkrila zašto je tada plakala i istakla da se ne stidi pokazivanja emocija u javnosti.

To je sve sastavi deo života svakog pojedinca. Verujem da svaki čovek ima nesuglasice, ali eto, ja se bavim javnim poslom pa je to zanimljivo i medijima i ljudima. Svako od nas ima izduvni ventil, tako sam i ja jedna sasvim obična i porodična žena koja zna pustiti suzu i koja zna podeliti tugu sa drugima. Makar mislim da to nije sramota. Sve vreme moje karijere se trudim da deci budem dobar primer, da kada porastu i pogledaju na internetu ko je zapravo njihova mama ostavim neki dobar utisak. Tako da ću im rado objasniti da javno pokazati emocije nije sramota - rekla je Tanja.

Foto: Pink.rs

Godinama se spekulisalo da njen brak sa Dušanom Jovančevićem nije idealan, pa se nekoliko puta pisalo i kako se razvode, a Tanja je sada otkrila sve o ovoj temi.

Ništa u životu nije lako. Ali opet mislim da je sve normalno, pa čak i imati nesporazume i loše trenutke u braku, sve je dobro dok se volite. Opet ću naglasiti, ljubav će promeniti svet, tako je i u mom braku uvek vladala ljubav koja je pobedila sve poteškoće i sve nesporazume - rekla je Tanja.

Autor: Pink.rs

#Dušan Jovančević

#Tanja Savić

'