AKTUELNO

Nije ostala imuna na reči svoje ljute protivnice.

Rat između Lune Đogani i Kristine Kije Kockar traje još od prve sezone "Zadruge", a nedavno je Luna jednom svojom izjavom slučajno ili namerno potkačila Kiju.

Naime, Đoganijeva je rekla da "ne bi išla na turneju po Americi da se ne blamira kao neki", a s ozbirom na to da je Kija još na svojoj Američkoj turneji, mnogi su zaključili da je upravo na nju aludirala.

Foto: TV Pink Printscreen

Kockareva joj je u svom stilu odgovorila, a da li će joj Luna odgovoriti, ostaje da vidimo.

Ne znam da li je aludirala na mene, nije me spomenula. Čini mi se da je o sebi govorila. Za godinu i po dana napravila sam toliko toga, svaka pesma se našla na prvom mestu, dobila sam toliko nagrada, bila u žiriju "Pinkovih zvezda" i "Pinkovih zvezdica". Nastupala sam u najboljim klubovima širom regiona i dijaspore, svi su uvek bili puni i na osnovu mog rada sam s razlogom pozvana u Ameriku. Navikla sam na to da se pojedincima ipak ne sviđam - rekla je Kija.

Foto: Plus.us radio

Kockareva je otkrila i pojedinosti o svom odnosu sa Vojinom Ražnatovićem, sa kojim se srela u Americi.

Poznajemo se dugo, samo o tome nismo govorili u javnosti. Bliski smo i bio mi je divan domaćin u Las Vegasu. Inače, dosta ljudi poznajem i družim se sa njima. Okružuju me pametne i obrazovane osobe s kojima mogu da pričam o raznim temama. Tu ubrajam i Vojina - navela je Kija.

Foto: Pink.rs/D. Božović

Autor: Pink.rs

#Kija Kockar

#Luna Đogani

'