AKTUELNO

Milica Kemez i Bora Santana danas su imali najdramatičniju svađu do sada, tokom koje su pale brojne teške reči, uvrede, pa čak i udarci!

Sve je počelo kada je Milica zamerila Bori to što joj ne posećuje dovoljno pažnje - napravila je pravu scenu dok je pridikovala dečku kojem je čak pocepala kompletan plan i program, koji je kreirao kao novoproglašeni gradonačelnik u "Zadruzi".

Foto: TV Pink Printscreen

Posle toga usledila je i salva uvreda s njegove strane - Milici je poručio da ne želi da bude sa njom, a izrekao je i niz negativnih komentara na račun njenog ponašanja, fizičkog izgleda, kao i njene romanse s Filipom Đukićem. Usledio je raskid, plakanje, drama, a u jednom trenutku Milica je izgubila kompas, pa je ošamarila Boru. Međutim, posle izvesnog vremena usledilo je i pomirenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok se u "Zadruzi" odvijala prava drama, sve je s pažnjom iz svog doma pratila Miličina sestra Mirela Kemez, koja od samog početka nije bila za njenu vezu s Borom. Pozvali smo je kako bi nam prokomentarisala novonastalu situaciju.

Sve sam ispratila... Kad je ona plakala i ja sam plakala. Ali, neću se mešati u njihov odnos niti ga komentarisati - bilo je sve što je ona želela da nam kaže.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Bora Santana

#Milica Kemez

#Mirela Kemez

'