AKTUELNO

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu najpopularnijeg šou programa za talente.

Četvrtak je, po dobrom običaju, rezervisan za najgledaniji šou program na ovim prostorima, "Ja imam talenat".

Audicije su gotove, žiri će morati da napravi teške odluke, a publici kraj malih ekrana se na samom početku obratila voditeljka Ana Mihajlovski.

- Dobro veče, dobrodošli u najgledaniji šou program za talente u Srbiji, ali i u svetu. Audicije su gotove, ovo je veoma bitno veče, veče odluke. Žiri je imao veoma težak zadatak, da od stotine kandidata odabere samo 84. Oni većaju već danima i pripremaju se za tak trenutak. Neki će proći, neki ne. Za neke su već sigurni da će proći dalje, a za neke nisu. Zbog toga žele da ih vide još jednom - rekla je Ana, koju je zanimalo kako se žiri snalazi.

Foto: Printscreen Youtube

- Komentarišemo ono što nam je ostalo najupečatljivije, ne zaboravlja se ono što je ostavilo najbolji utisak. Zbog toga po tom nekom našem osećaju moramo da ih rangiramo. Već imamo ljude koje smo odabrali da idu dalje, tu se poprilično slažemo - rekla je Danica Maksimović.

Foto: Printscreen Youtube

I Ana Nikolić smatra da odluka neće biti nimalo laka.

- Sad kad gledamo fotografije i kad se prisećamo, postoje neki ljudi koji su bili za zatno dugme, ali smo to pravo već iskoristili. Evo, na primer mali violinista, Adrian je zaslužio prolaz u polufinale. Bili smo brzi sa tim dugmetom - rekla je pevačica.

Foto: Printscreen Youtube

Žiri će večeras imati priliku da vidi neke takmičare za koje nisu bili sigurni, nakon čega će odlučiti koga će poslati u sledeći krug, a koga će eliminisati iz takmičenja.

Foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, tokom takmičenja, zlatni taster i direktan prolazak u polufinale osvojili su Snežana Nešić, Elena Nađ, Dejan Tasić Tasa, Nouredin Sajeh i bend "B-shake".

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

Foto: Instagram

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu emisije "Ja imam talenat", a sve što ste propustili, možete saznati na najbržem portalu u Srbiji, Pink.rs.

Autor: Pink.rs

#Ana Mihajlovski

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Srđan Žika Todorović

#Stefan Đurić Rasta

'