AKTUELNO

Dragana prebledela kad je čula komentare!

Dragana Mitar i Marko Miljković posle Zadruge 2 nikada nisu razrešili sve nelagodne situacije, kao ni sukobe koji su eksalirali od momenta kada je on uplovio u vezu sa Lunom Đogani.

Ove noći Dragana je priznala da mu se nikada neće obratiti, a da to neće činiti ni njen ljubavnik Edis Fetić, ali ih je žestoko iznervirao Markov komentar koji je bio neočekivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da nije trebalo da mi pruži ruku, prošle godine je toliko komentarisao Novi Pazar. Ja sa njim nemam komunikaciju, on je za mene vazduh. Uvrede koje je izneo ja neću komentarisati. Ja nemam potrebu da se izvinjavam, mi smo družili i zna se da je posle ušao Pavle. Ne bih se nikad više družila sa njim. Edis je zaboravio na moje rasprave, pa se refleksno javio. Naravno da će biti na mojoj strani - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana je pravila igre kad sam bio u vezi sa Lunom uz neke glupe laži. Da, imali smo loš odnos posle toga i nismo komunicirali. Nemam razloga da joj pružam ruku i ništa nismo izgladili. Sa druge strane, podržavam što priča za Eda, on ne treba da mi pruži ruku. Ne moramo da imamo komunikaciju, ako su oni već u vezi to je sasvim normalna stvar. Sa moje strane, ja mislim da je okej momak, a na njemu je da odluči. Može da bira između mene i Dragane, ali ja sam malo lepši - rekao je Marko.
Misliš da jesi? Dobro. Ja znam da sam isprozivan. Mada, ne sećam se da ti se mešala u vezu sa Lunom. Da si folirant, jesi - rekao je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam legitimno pravo da vam se us*rem u vezu, ali neću. Možda ga smuvam do kraja rijalitija - rekao je Marko.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'