AKTUELNO

O ovome se šuškalo danas.

Raspodela budžeta ovonedeljnog vođe Jovane Tomić Matore napravila je pravu pometnju i u emisiji "Izbor potrčka", koju vodi voditelj Milan Milošević. Zadrugari su redom iznosili svoje mišljenje, a jedna od njih bila je i Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam dobila veliki budžet, hvala Matoroj, ona je delila kako je htela, ima pravo. Ne ulazim u njene odluke, ali sada kada je i Maja rekla, Sanja. Svima nam je jasno da se Sanja i Matora neizmerno vole, ali ona nije u rijalitiju. Imam utisak da je htela da ispoštuje njenu volju više. Ako se vodi time, nije trebalo da da ni Ermini, ni Gagiju. Videli smo takvu frku oko narukvice. Ja mislim da je dala zbog Lune, tako je ispalo. Imala si problem oko narukvice, nema logike ako si davala zbog Sanje - pričala je Zorica.
Meni je Sanja presudila zbog Maje, nema veze sa Gagijem - pravdala se Jovana.
Što si Mirku dala veliki budžet? Malo si se pogubila, opala ti je koncentracija - zaključila je pevačica, a onda je ustao Lepi Mića:

Foto: TV Pink Printscreen

Jasno kao dan, videlo se sve danas. Ja sam rekao Zoli da nije u primarnoj priči gospođe Tomić. Ja sam Zoli objasnio, stanje je takvo. Svi se ovde pozivaju na druženja kada se nešto desi. Desilo se danas nešto da bi Zola rekao šta misli o Matoroj. Jasno je kao dan da Matora ne smatra Zolu prijateljem. Nikša je odradio danas kontra-uslugu Matoroj, zavukao joj je. Mislim da su malo nejasne stvari - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Gagi Đogani

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Zadruga 3

'