AKTUELNO

Da li će im ovo zasmetati?

Učesnici najgledanijeg rijaliti programima na ovim prostorima "Zadruga" dobili su danas specijalan zadatak od Velikog šefa. Naime, kako je već i tradicija subotom popodne, zadrugari su morali da izglasaju među sobom nekog od njih koji spada u određenu kategoriju, a ovog puta su birali onog za kog smatraju da najviše pametuje, a pametan nije. Pored zadrugara, i ovog puta su gledaoci na zvaničnoj Fejsbuk stranici televizije Pink mogli da daju svoj sud u anketi.

Foto: TV Pink Printscreen

Naši verni gledaoci su pratili glasanje zadrugara uživo na televiziji Pink, a oni su u anketi odlučili da u Zadruzi najviše pametuje Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane se našao na prvom mestu, a u stopu ga prati i Ivana Krunić, sa kojom je on imao burnu vezu, a raskinuli su jer njeni roditelji ne podržavaju njihovu romansu. Međutim, njihov odnos se iz minuta u minut menja, tako da više nije sigurno da li su zajedno ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Na trećem mestu našao se novinar Marko Đedović, koji je poznat po tome da uvek iznosi svoje mišljenje na različite teme i odnose zadrugara, a gledaoci ipak smatraju da on ponekad previše pametuje.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će ih ovo saznanje malo primiriti i naterati da razmisle o svojim postupcima, saznaćemo u narednim danima.

Autor: N. Vujčić

#Zadruga

'